Dupa ce a fost catalogat de Basescu drept „tarcovnic pitigaiat, plin de rahat”, CTP reactioneaza violent

news

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu reactioneaza dur dupa ce Traian Basescu l-a comparat cu un „tarcovnic pitigaiat, plin de rahat”.

„Eram constient, cand am acceptat invitatia ProTV de a comenta in direct finala, ca, daca Simona pierde, laturile ma vor lovi si pe mine. Pe langa cretinetzi si netandertali, aratandu-se, in premiera absoluta, interesat de tenis, fostul presedinte Basescu imi arunca un sir de injurii bazate pe niciun argument, in legatura cu calitatea mea de comentator de tenis. Face o mica pauza si apoi mai scrie pe facebook: ‘Sper ca CTP-ul va comenta si meciul de fotbal Polonia-Romania, daca se pricepe la toate’.

Dl Basescu, asa cum a procedat cand ma acuza, fara sa clipeasca, cum ca as fi lucrat la Scanteia, fara a se interesa in legatura cu faptul ca n-am lucrat nicio zi, in niciun ziar, inainte de `89, nu are minima decenta sa se informeze ca subsemnatul refuz sa comentez fotbal de multi ani de zile, de cand am propus desfiintarea echipei nationale.

Pe manipulatorul murdar il preocupa doar sa arunce asupra mea si previzibila infrangere a baietilor care dau cu piciorul in minge cu tricolorul pe ei. Are treaba cu sportul T. Basescu, cat am eu cu mitropolia.

Cat priveste meciul Simonei, tenisul si comentariul de tenis, sunt gata sa accept ca dl Basescu este un fin specialist si eu un ignorant. Asta insa nu schimba cu o iota ce-am spus joi seara la Digi24 si a declansat, de fapt, flegmele de ultima ora aruncate de distinsul: ca presedintele Iohannis a fost, la Washington, primul presedinte al Romaniei care vorbeste o engleza civilizata si nu miroase a comunisto-securist.

Ceea ce subintinde faptul ca dl Basescu vorbeste englezeste melteneste, in basic inglis, emana o duhoare de dihor securisto-comunist si s-a afirmat ca tata si protector al hotilor, mai ales al hoatelor cu tupeu cat cuprinde. Asta va consemna istoria intr-o nota de subsol, despre dl Basescu, oricate insulte va continua sa-mi adreseze”, a scris CTP pe Facebook.

Traian Basescu s-a enervat urmarind finala Roland Garros la PRO TV. El s-a aratat profund nemultumit de modul in care este comentat meciul dintre Halep si Ostapenko.

„Ingrozitor! Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un tarcovnic pitigaiat, plin de rahat (el o spune) si de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atat de ingaduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiata de sportul alb?

A trebuit sa butonez telecomanda si sa urmaresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona si Ostapenko era comentat de specialisti adevarati si nu de panarame care incearca sa-si salveze reputatia, lipindu-se de o campioana”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: