Catalogat drept „psihopat”, Cumpanasu citeste un SMS de la Firea: „Cat a fost spaga de la autobuzele din Turcia?”

politica

Enervat ca a fost facut „psihopat” de Gabriela Firea in sedinta CEX, Alexandru Cumpanasu i-a dat un mesaj pentru a solicita clarificari. Firea i-a raspuns sustinand ca sunt „minciuni”, insa Cumpanasu nu a crezut-o.

Cumpanasu a citit mesajul lui Firea in fata unei sali cu cateva zeci de admiratori.

„Am contactat-o pe doamna Firea in aceasta dimineata si i-am scris: ‘Doamna Firea, ca sa vedeti ca pot sa vorbesc si politicos, dvs. ati facut aceasta afirmatie?’ Si i-am trimis poza. Raspunsul doamnei Firea: ‘Minciuni! Nu a spus nimeni asa ceva, nici eu nici altcineva din partid. Tot ca sa bage zazanie si discordie'”, a citit Cumpanasu de pe telefon.

Cumpanasu nu a crezut-o, si a acuzat-o apoi pe Firea ca a luat spaga de la contractul cu autobuzele turcesti achizitionate recent.

„Am si eu o intrebare pentru doamna Firea. Poate imi raspunde. Cat a fost parandaratul de la autobuzele din Turcia? Cat a fost spaga, de la autobuzele cumparate in Turcia? Stie Pandele? Ca si dansa, eu nu am spus nimic. Eu doar am intrebat”, a mai spus Alexandru Cumpanasu.

Vezi momentul in care Cumpanasu citeste mesajul lui Firea de la 01.37.00:

„Un Iohannis nu vrem, Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpanasu? Sa nu facem o miscare si sa pierdem si ce avem acum, in jur de 20 la suta. Cred ca ne dam singuri o lovitura din interior. O sa inceapa lupta intre noi”, a avertizat Gabriela Firea, citata de Stirile Pro TV, in cadrul sedintei CEX de vineri.

Mai mult despre: ,


Comentarii: