politica

Catelusa Steluta, dorita de sute de romani, a ajuns la un politician: Monica Anisie. Protectia Animalelor Ilfov sustinea ca a fost adoptata de „colega noastra de la Juridic”

Evenimente ciudate in cazul adoptarii unei cateluse care a starnit interesul a sute de romani. Catelusa a ajuns in posesia presedintelui PNL Sector 2, Monica Anisie, desi era dorita de sute de alti romani care se inscrisesera inaintea politicianului pentru a o adopta.

„Am o stea norocoasa! Ieri am vazut-o pe micuta noastra intr-o postare pe pagina Protectia Animalelor CJ Ilfov. Firava, cuminte, speriata, aceasta fetita cu nasucul roz si ochii de aluna suferea enorm in frigul si umezeala unui #adapost.

Cineva spunea ca ‘trebuie sa crezi in steaua ta norocoasa mai ales atunci cand este innorat’. Am simtit ca Steluta trebuie sa ajunga acasa. Asadar, iat-o, steluta noastra norocoasa straluceste in familia noastra”, a anuntat Anisie, vineri, pe pagina ei de Facebook.

Traseul prin care Steluta a ajuns la Anisie este insa mai mult decat dubios, avand in vedere ca sute de romani s-au inscris inaintea ei pentru a adopta catelusa.

Joi, la pranz, Protectia Animalelor CJ Ilfov a anuntat pe Facebook ca „trebuie sa-i gasim urgent un camin” Stelutei. Postarea a fost share-uita de peste 6.000 de romani in mai putin de patru ore. Sute de oameni au vrut sa o adopte pe Steluta.

„Steluta n-o sa reziste mult intr-un adapost. E prea mica. E prea firava. In padocul in care sta e mereu apa, pe frigul asta sta numai cu blana uda. Asa e in adaposturi, e umezeala multa. Trebuie sa-i gasim urgent un camin. E fetita, extrem de frumoasa, iubitoare si cuminte. E pui, are cateva luni, 5-6 probabil, e greu sa ne dam seama exact, dar se vede ca e pui. Steluta trebuie sa straluceasca in casa unui om bun, nu sa indure suferinta in spatele gratiilor. Ajutati-ne sa-i gasim o familie”, a postat Protectia Animalelor CJ Ilfov,.

Dupa trei ore, Protectia Animalelor CJ Ilfov a anuntat ca Steluta a fost adoptata de „colega noastra de la Juridic”.

„Steluta a fost adoptata. Ne-au sunat si ne-au scris pentru ea sute de oameni. Din toata tara, inclusiv din strainatate.

Asa cum voi ati vazut postarea, asa a vazut-o si o colega a noastra de la Directia Juridica. A venit in birou si ne-a spus ca isi doreste sa o adopte. A avut mereu caini, are si acum. Are casa, curte frumoasa, a fost usor sa-i verificam salariul, a fost usor sa o verificam in general.

Decizia de a o da spre adoptie colegei noastre de la Juridic a fost a coordonatoarei noastre, Hilde Tudora. Motivele sunt simple. Am putut verifica totul usor si vom putea verifica totul usor si de acum inainte. Pentru ca e colega noastra, lucreaza cu noi in institutie. A contat enorm si faptul ca s-a invoit de la munca si s-a dus imediat dupa ea. Multi suna, putini trec la fapte.

Deci, Steluta e bine. Suntem extrem de bucurosi ca a plecat din adapost. Suntem si extrem de tristi. Postarea de astazi cu Steluta ne-a aratat cati caini s-ar fi putut adopta astazi. Practic, astazi am fi putut goli adapostul Buftea. Dar nu am facut-o pentru ca, din pacate, realitatea e cruda si trebuie sa o recunoastem: ne plac cainii de rasa.

Va incurajam sa adoptati de oriunde. De pe strazi, din adaposturi. Si nu uitati: toti cainii iubesc la fel. Toti merita dragoste, respect, familie. Va lasam aici si platforma noastra dedicata adoptiei”, arata Protectia Animalelor CJ Ilfov.

Surpriza mare, insa, vineri. Steluta ajuns in final la Monica Anisie (PNL), care a tinut sa se pozeze cu catelusa pe Facebook. Ea nu a mentionat cum a intrat in posesia catelusei. Trebuie insa mentionat ca presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, face parte din PNL.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

3 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

4 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

4 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

4 ore ago