Cati romani vor fi la PROTESTELE de azi. Clujul este pe primul loc

news

Peste zece mii de oameni si-au anuntat participarea la mitingurile de protest din tara de vineri, de la ora 18.00. Ei vor protesta fata de respingerea solicitarile justitiei in cazul senatorului PSD Dan Sova.

Tinerii s-au organizat prin anunturi postate pe Facebook. Cea mai mare prezenta se va inregistra la Cluj, unde peste 4.000 de oameni promit ca vor participa. La Bucuresti, in Piata Universitatii, se pare ca vor sosi in jur de 3.000 de protestatari.

Numar mare de partcipanti se va inregistra si la Sibiu (aprox. 1000), Constanta (peste 500) si Timisoara (peste 500). In Brasov, Pitesti, Targu Mures si Oradea vor fi prezenti in jur de cativa zeci de tineri.

Miercuri, cateva sute de tineri au iesit in Piata Universitatii din Bucuresti, unde au scandat „Nu fugi de tribunal, Parlament penal”, „Ponta nu uita, o sa mergi la DNA” sau „Nu se mai poate, vrem anticipate”.  De asemenea au fost afisate pancarte cu „16 noiembrie = Degeaba”.

Organizatorii au anuntat un nou protest pentru ziua de vineri, de la ora 18.00, tot in Piata Universitatii.

Tot vineri, de la aceeasi ora, vor avea loc mitinguri similare la Cluj (vezi pagina FB), Constanta(vezi pagina FB), Brasov (vezi pagina FB), Sibiu (vezi pagina FB), Oradea (vezi pagina FB), Pitesti(vezi pagina FB), Targu-Mures (vezi pagina FB) si Timisoara (vezi pagina FB).

ti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: