Caz cutremurator intr-o scoala din Bucuresti: un elev de 8 ani a fost violat de doua ori de unul de 11 ani. Detaliile abuzului au iesit abia acum la iveala

news

viol, elev, scoala, Bucuresti, bullying
Un caz socant intr-o scoala din sectorul 1 al Capitalei. Un baiat de 8 ani a fost abuzat sexual de doua ori in toaleta institutiei. Si mai halucinant este ca nimeni din conducerea scolii nu a luat masuri, ba chiar au incercat sa musamalizeze cazul.Potrivit Realitatea TV, totul s-a intamplat in urma cu doi ani, insa, abia acum cazul a ajuns public. Copilul speriat le-a povestit parintilor momentele cumplite prin care a trecut atunci cand a intrat in toaleta scolii, iar agresorul a dat buzna peste el. Avea pe atunci 8 ani.

Conducerea unitatii a musamalizat totul, iar in scoala baiatul a devenit tinta bullying-ului si asa a ajuns sa fie violat a doua oara, a declarat mama victimei. Baiatul a fost supus investigatiilor medicale, iar documentele confirma abuzul sexual.

Cu toate acestea, dosarul a fost clasat, deoarece violatorul, in varsta de 11 ani la vremea respectiva, era prea mic pentru a fi tras la raspundere. Intre timp, politistii au ridicat imagini surprinse de camerele de supraveghere si au facut mai multe audieri.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: