Caz de psihiatrie la varful PSD. Ciolacu il acuza pe Ciolacu de minciuna: „Nu PSD va amana alegerile”

politica

Marcel Ciolacu a anuntat, luni, dupa sedinta conducerii PSD, ca „nu PSD va amana alegerile”. In urma cu doar cateva zile, tot Ciolacu a declarat ca PSD va vota pentru amanarea alegerilor.

„Atat eu, cat si colegii mei suntem ingrijorati de dezastrul cu care este condusa aceasta pandemie. Am ajuns astazi sa avem 25% rata de infectare. As vrea, prin intermediul dvs, sa il anunt si pe dl Iohannis, si pe dl Orban, ca nu PSD va amana alegerile. Am avut aceasta discutie cu colegii mei, ci Guvernul sau e posibil sa creeze aceasta bresa de a fi amanate alegerile, din cauza gestionarii dezastruoase a pandemiei de Guvernul Orban.

(…) Nu PSD amana alegerile. PSD se pregateste de alegeri pe 6 decembrie. Daca Guvernul va gestiona la fel de catastrofal pandemia e posibil sa avem amanare a alegerilor”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul Consiliului Politic National al PSD.

Chestionat daca PSD sustine proiectul de lege al deputatului independent Adrian Dohotaru care propune ca alegerile parlamentare sa nu aiba loc pe 6 decembrie, ci pe 14 martie 2021, Ciolacu a raspuns: „Momentan nu e supus la vot. Vom vedea cum evolueaza pandemia. Ar trebui un proiect votat de mai multe forte politice ca el sa treaca de Parlament”.

Marcel Ciolacu a declarat joi seara la Antena 3 ca daca in Parlament va fi propusa amanarea alegerilor parlamentare, partidul sau va sustine aceasta propunere si ca va vota amanarea scrutinului. Ciolacu a criticat actualul partid de guvernamant, PNL, afirmand ca ”nu ii intereseaza altceva, decat sa tina alegerile”.

”Nu ii intereseaza altceva, decat sa tina alegerile, sa injure PSD. Cum sa iesi tu, presedintele Romaniei, in conferinta de presa, cand ai cel mai mare grad de infectare? Sa iesi sa rostesti de 17 ori PSD si la sfarsit sa spui romanilor ‘sa respectati regulile’, adica sa va spalati pe maini si sa purtati masca. Toate ATI-urile sunt pline. Lumea va avea o lehamite sa mai vina la vot, mai ales dupa aceste imagini. Pentru ca nu mai conteaza cine voteaza, conteaza cine decide sa fie la putere si care este structura Parlamentului. Plus, parerea mea, ca infestarile vor depasi 2.500, vor merge spre 3.000 si vor avea aceasta consecinta, ca oamenii nu vor mai merge la vot”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, joi seara.

”Este posibil sa fie depus un astfel de proiect (de amanare a alegerilor parlamentare – n.r.). Am vazut mai multi lideri politici din Parlament care au cerut acest lucru. Vom vota amanarea alegerilor”, a mai declarat Marcel Ciolacu, joi.

Vineri, proiectul a si fost depus de deputatul independent Adrian Dohotaru.

Comentarii: