Caz sinistru de rapire in Vaslui: violata, batuta, bagata intr-un sac si aruncata in padure

news

Vaslui se afla din nou scena unui caz oribil de viol. In seara de 11 noiembrie, o tanara de 27 de ani din Tecuci a fost rapita de pe o strada din Barlad, abuzata sexual si abandonata intr-o padure.

In noaptea de 11 noiembrie, o femeie din satul Manzatati, comuna Ibanesti, a sunat la 112 anuntand ca la poarta sa a batut o tanara in stare de soc. Victima era desculta si a povestit femeii ca a fost rapita de pe o strada din municipiul Barlad si violata pe raza comunei Perieni, fiind abandonata in padure. De frica sa nu fie prinsa de agresor, victima a alergat desculta prin padure mai bine de 10 kilometri, pana a ajuns la prima casa sa ceara ajutor, relateaza Adevarul.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, in cursul serii de marti, 12 noiembrie, a fost identificat un suspect.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, principalul suspect in acest caz este un barbat de 40 de ani, din localitatea Perieni. Acesta este acuzat de viol, lipsire de libertate in mod ilegal si talharie calificata. Pe numele suspectului a fost emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Presa din Vaslui sustine ca tanara era prostituata. Vremea Noua din Vaslui scrie in batjocura despre acest caz sinistru.

„Prostituata a fost legata, violata, batuta, pusa intr-un sac si apoi aruncata intr-o padure peste vreo doua dealuri de Perieni. (…) Gheorghe Braescu a plecat val vartej cu caruta, avand in ea un sac. A mers peste vreo doua dealuri si undeva langa o padure, in drum spre comuna Ibanesti, a aruncat sacul si a plecat. Din sac a iesit prostituata Mihaela B., batuta mar si a pornit unde a vazut cu ochii”, scrie Vremea Noua.

Mai mult despre:


Comentarii: