Caz socant in Neamt: un baietel de doar 6 ani, abuzat sexual si violat de propriii parinti

news

viol, elev, scoala, Bucuresti, bullying

Scene absolut socante, care depasesc orice putere de imaginatie, s-au petrecut intr-o familie din Roman. Un copil de doar 6 ani a fost abuzat sexual si violat de propriii sai parinti.

Potrivit unor informatii obtinute de tvmneamt.ro, atrocitatile au iesit la iveala luni, 13 februarie 2023, cand reprezentantii unui centru de zi pentru copii pe care baietelul il frecventa pentru tratarea unei usoare dizabilitati, au sesizat politia dupa ce copilul ar fi povestit despre cosmarul prin care trecea. Acesta ar fi fost pus de parinti sa se uite la ei in timp ce intretineau relatii sexuale, iar tatal l-ar fi obligat sa intretina cu el relatii sexuale orale si anale. Familia locuieste in celebrul ghetou de pe str. Fabricii, un loc unde lucrurile sunt complet scapate de sub controlul autoritatilor.

Deocamdata nu se stie de cat timp era supus baiatul unor asemenea tratamente absolut grotesti, cert este insa, ca politistii au intrat imediat pe fir. DGASPC Neamt a confirmat pentru tvmneamt.ro, ca la solicitarea polisistilor, baiatul a fost imediat preluat de specialisti si internat intr-un Centru de primire in regim de urgenta, urmand ca in scurt timp, sa fie preluat de un asistent maternal.

Ieri, o instanta de la judecatoria Roman a emis un ordin de protectie pentru 12 luni de zile, prin care parintilor li se interzice sa se apropie de copil la mai putin de 100 de metri. Daca instanta a luat aceasta masura, inseamna ca exista dovezi clare ca baiatul a spus adevarul. Cu toate astea, deocamdata, cei doi monstri (M.C. si C.F.) sunt in libertate. Impotriva lor nu a fost luata nici macar masura retinerii pentru 24 de ore, pe care puteau sa o aplice politistii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: