Cazul barbatului impuscat in gat la Iasi: suspectul are un CV infractional bogat. Printre altele, este anchetat pentru proxenetism

news

Noi informatii ies la iveala legate de barbat impuscat in gat, in plina strada, la Iasi si de atacatorul sau, potrivit BZI.

Suspectul, Alin Alexandru Plop, este anchetat la Iasi intr-un dosar de proxenetism, iar de ieri este oficial anchetat pentru tentativa de omor. Plop si-ar fi asteptat rivalul intr-un autoturism marca Audi in fata blocului in care locuia acesta, cu pistolul incarcat. Din autoturism a tras un singur foc de arma spre rivalul sau, Marius Angheluta.

Daca a vrut sa il impuste in cap sau nu pe Angheluta este greu de spus. Cert este ca Plop l-a nimerit in zona gatului. Intre timp, Plop s-a facut nevazut. Prietenii lui Angheluta au sunat la 112 si au cerut ajutorul medicilor.

Un echipaj SMURD a plecat spre locul incidentului, insa, intre timp, prietenii lui Angheluta l-au urcat pe acesta intr-o masina si au gonit spre Spitalul „Sfantul Spiridon”. Din acel moment s-a dat alarma la Iasi. Se cauta un individ cu antecedente penale, inarmat cu un pistol, care tocmai incercase sa ucida un om.

Desi anchetatorii s-au miscat extrem de repede si au reusit in cateva minute sa-l identifice pe principalul suspect, acesta a fugit din judet.

Plop a folosit un pistol cu glont, arma care in Romania este interzisa pentru legitima aparare, asta in cazul in care detinatorul nu este magistrat, politist etc.

Anchetatorii au transmis ieri ca acesta era anchetat si in afara Romaniei pentru diferite infractiuni. PE numele sau exista un mandat de arestare in lipsa. Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale (SIC) incerca sa-l gaseasca.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: