Cazul Caracal. PSD a trimis manifestanti in fata Cotroceniului, mesaje obscene la adresa presedintelui – Video

politica

Un grup de 15 manifestanti se afla, duminica dupa-amiaza, in fata Palatului Cotroceni pentru a-i reprosa presedintelui ca nu se implica in cazul Caracal. Ei poarta mai multe coli cu mesaje anti-Iohannis, unele fiind obscene.

Manifestantii sunt imbracati in alb, culoarea de campanie electorala a PSD. Iata cateva dintre mesaje afisate: „Iohannis, unde PLM esti?”, „Serios? Ai plecat la mare?”, „Somn usor Iohannis!”,  „CSAT doar marti? In weekend nu lucrezi?”, „Iohannis, lucru slab!”, „Iohannis-defekt!” si „Nu ma deranja sunt in vacanta”.

Citeste si: Cancerul PSD. Seful Politiei Caracal, instalat in functie de acest baron PSD. Cum au distrus Politia Romana clanurile din PSD

Manifestatia are loc in contextul in care chiar presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut sa nu fie politizat cazul dramatic de la Caracal. „Desi am rugat clasa politica sa nu incerce sa confiste aceasta tragedie si sa o transforme in subiect de atac, acest apel la respect, maturitate si compasiune nu a fost onorat”, s-a plans ipocrit Dancila intr-un mesaj pe Facebook in care anunta referendum pentru castrarea chimica a violatorilor.

Mai mult despre:

Comentarii: