Cazul Luiza Melencu. DIICOT anunta ca a gasit fragmente osoase de natura umana si dinti

news

Procurorii DIICOT au anuntat, marti seara, ca dupa cernerea cenusii gasita in sacul din padurea de langa Caracal „au fost identificate si alte fragmente osoase si dinti”. Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor ca in acel loc a aruncat ramasitele Luizei Melencu.

„Resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natura umana”, afrima DIICORT intr-un comunicat de presa.

Comunicatul DIICOT integral:

Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Astazi, data de 06.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrala impreuna cu politisti specializati din cadrul Politiei Romane – delegati in cauza, au continuat perchezitia efectuata la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, precum si cercetarea la fata locului din data de 05.08.2019, in zona indicata de catre inculpat, respectiv o liziera situata pe traseul Calarasi-Bucuresti.

In urma cercetarii la fata locului efectuate in cursul zilei de astazi, la locul mai sus mentionat, dupa cernerea cenusei, au fost identificate si alte fragmente osoase si dinti.

Mentionam ca, medicii legisti aflati la fata locului au concluzionat faptul ca, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natura umana.

De asemenea, in cauza a avut loc audierea mai multor persoane si s-a procedat la efectuarea perchezitiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de catre aparatorul din oficiu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: