Ce a cautat Arafat la sedinta conducerii PNL. Lider PNL: „Pe cine sa ascultam in lupta cu pandemia? Pe doamna Sosoaca sau pe domnul Arafat?”

politica

Deputatul PNL Dan Vilceanu a afirmat ca a fost foarte utila prezenta sefului DSU Raed Arafat la sedinta de luni a conducerii liberale la care secretarul de stat in MAI a explicat de ce au fost necesare restrictiile noi impuse de Executiv, dupa consultarea cu specialistii si institutiile abilitate care sunt in prima linie in lupta impotriva pandemiei. El a mai spus ca acum liderii partidului pot explica mai usor si mai clar cetatenilor de ce a fost nevoie de aceste masuri.

„Foarte utila prezenta secretarului de stat Raed Arafat la sedinta de azi a conducerii PNL. PNL este cel mai mare partid din coalitia de guvernare si este normal sa primim toate informatiile necesare privind gestionarea pandemiei.

Domnul Arafat a explicat de ce au fost necesare restrictiile impuse de Guvern, dupa consultarea prealabila cu specialistii si institutiile abilitate care se afla in prima linie in lupta cu noul coronavirus. In acest fel, liderii PNL pot explica cetatenilor mult mai clar de ce aceste masuri au fost necesare. Masuri care nu sunt deloc confortabile, dar absolut necesare pentru a invinge pandemia. Este clar ca am obosit cu totii, dar mai avem nevoie de un ultim efort.

Si pana la urma, pe cine sa ascultam in lupta cu pandemia? Pe doamna Sosoaca sau pe domnul Arafat, care s-a aflat in prima linie in lupta impotriva pandemiei inca din vremea guvernului Orban, din primele zile ale aparitiei coronavirusului?”, a scris Dan Vilceanu luni pe Facebook.

Raed Arafat a participat si el luni la BEX al PNL pentru a discuta si explica situatia epidemiologica si noile restrictii luate de Guvern, au declarat surse din partid, pentru News.ro. De asemenea, a fost abordata si situatia protestului de la metrou de la finalul saptamanii trecute.

In schimb, premierul Florin Citu a transmis, in sedinta, ca toti liberalii trebuie sa vorbeasca aceeasi limba si este necesara combaterea mesajelor si actiunilor care ar putea zadarnici combaterea pandemiei, conform surselor din PNL.

Ulterior reuniunii liberale, deputatul PNL Florin Roman a afirmat ca a fost o eroare politica majora invitarea secretarului de stat in MAI Raed Arafat la sedinta de luni a Biroului Executiv al partidului. Liberalul a adaugat ca astfel de greseli vor costa politic intreaga formatiune.

Mai mult despre: ,

Comentarii: