Ce a cautat Dragnea in Moldova? Acum are pretext pentru a-l da afara pe Tudose: „Mi-au cerut sa actionez cu fermitate”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat in aceasta saptamana intr-un tubeu prin mai multe judete din Moldova, unde a participat la sedinte ale organizatiilor locale PSD. UN senator PSD din Bacau dezvaluie ce discutii s-au purtat.

Miron Smarandache, senator PSD de Bacau, afirma ca liderii locali din judet i-au cerut lui Dragnea „sa dea dovada de o mai mare fermitate” in partid.

„In mesajele lor, liderii organizatiilor locale au facut apel la necesitatea unitatii partidului, nota generala fiinc recomandarea ca Presedintele Liviu Dragnea si forul central de conducere al partidului sa dea dovada de o mai mare fermitate in situatiile unor derapaje ale unor membrii importanti”, a scris Smarandache, sambata, pe pagina sa de Facebook.

Tot sambata, mai multe organizatii PSD apropiate de Dragnea au solicitat intrunirea „de urgenta” a Comitetului Executiv National pentru a „limpezi” situatia din partid. Este de asteptat ca Dragnea, prin apropiatii sai, sa ceara demisia lui Tudose din functia de premier. CEX va avea loc luni, 15 ianuriare, in loc de 29 ianuarie, cun a fost programat initial.

Turneul lui Dragnea a inclus judetele Vrancea, Suceava, Neamt, Vaslui si Bacau. Potrivit presei locale din Fiocsani, baronul Marian Oprisan a refuzat sa ii acorde sustinere lui Dragnea in lupta sa cu Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: