Ce a gasit Clotilde in biroul lui Tudorache: „Baston de politist”. PSD-istul umbla cu 4 bodyguarzi dupa el

politica

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat vineri ca a gasit, in biroul fostului primar Daniel Tudorache, un baston de politist si „celebrul distrugator de hartie”.

„Prima mea zi de primar. Am fost in directiile institutiei si as vrea sa va prezint cateva date importante mostenite de la administratia trecuta:

– 835 de litigii;
– contracte cu cabinete de avocatura platite din 2015 fara rezultate in instanta;
– mai multi angajati si directori ai primariei lipseau de la serviciu fara motiv;
– avem o gaura in bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului;
– primaria nu este deloc digitalizata desi exista infrastructura necesara. telemunca este imposibila in aceste conditii.

PS: multi ati intrebat ce anume am gasit in biroul primarului. Va las aceste fotografii din care puteti observa: celebrul distrugator de hartie. Fostul primar au uitat sa stranga gunoiul dupa el. Si acest baston de politist local. Tot in cabinetul primarului”, a scris Armand pe Facebook.

Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, si-a facut luni aparitia la Tribunalul Bucuresti alaturi de nu mai putin de patru bodyguarzi.

Tudorache era pazit de patru indivizi foarte agresivi. Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” a incercat sa se apropie de el, insa cei patru au facut scut in jurul lui Tudorache.

Daniel Tudorache este acum pe locul doi pe lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti, dupa Alexandru Rafila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: