Ce a patit un PSD-ist, consilier la Ministerul Muncii, care a uitat ca nu mai este la putere si a incercat sa abuzeze de pozitia sa

politica

Jurnalistul Mircea Marian relateaza un moment amuzant petrecut joi in timpul conferintei de presa a noului ministru al Muncii, Violeta Alexandru. Un pesedist, consilier in minister, a uitat ca nu mai este la putere si a incercat sa abuzeze de calitatea sa.

Violeta Alexandru are conferinta de presa, unul din oamenii din echipa ei e sunat insistent. Omul raspunde si i se spune:

– “M-ati blocat in parcare (ministerul are o parcare mica, de 10-12 locuri), deblocati-ma urgent, ma grabesc la partid!”
– “Care partid?”
-“PSD!!!”
– “Si cine sunteti?”
– “Consilierul secretarului de stat X”.
– “Ok, eu sunt consilierul lui V.A. si va spun ca aveti program pana la 4.30. La partid, dupa 4.30 sau, daca vreti mai devreme, demisia”
– “Vin sa imi dau demisia!”

Nu a venit. Masina care trebuia sa ajunga la PSD, urgent, a ramas blocata pana pe la 6 p.m.

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD.

„Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat PSD, maine voi continua. Trebuie pregatite deciziile, trebuie analizata baza legala si trebuie sa semnez. De aceea, nu pot sa semnez, pentru ca, daca as fi putut mai repede, as fi eliberat mai repede.

(…) Guvernul PSD a plecat, toti secretarii de stat PSD, toti presedintii, vicepresedintii de oficii si, in general, toata clientela PSD va parasi guvernarea liberala, pentru ca noi nu acceptam sa lucram cu cei care si-au batut joc de Romania in ultimii trei ani de zile. (…) Nu am avut suficient timp, ca, altfel, terminam astazi cu semnarea deciziilor”, a spus Orban, dupa ce a participat la cea de-a XXVI-a editie a Topului National al Firmelor, organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

El a precizat ca numarul de secretari de stat va fi redus „drastic”. „Vom anunta cand adoptam hotararea de Guvern de organizare si functionare”, a afirmat premierul.

Mai mult despre:


Comentarii: