Ce aduce nou USR in primariile pe care le-a obtinut: „Incepe un proces de schimbare a filosofiei de munca”

politica

Candidatul sustinut de USR PLUS si PNL la Primaria Sectorului 2, Radu Mihaiu, care, potrivit datelor partiale centralizate de BEC, a obtinut cele mai multe voturi, a declarat ca de marti institutia isi deschide portile si incepe un proces de schimbare a filosofiei de munca.

„Nu va fi usor, dar nici imposibil cum cred cei mai multi dintre noi, cei care nu au iesit la vot. Le vom dovedi incepand de maine ca se poate ca toti angajatii primariei, indiferent de culoarea politica, de trecutul profesional, sa puna umarul la treaba si sa depuna efort pentru cetateni. Le vom dovedi ca primaria poate avea in primul rand interesul comunitatii in vedere. Pornim toti pe un drum nou. Vom descoperi teritorii necunoscute pentru administratia romaneasca. Vom invata impreuna sa ne asumam mai multa responsabilitate. Vom intelege impreuna ca lucrurile trainice si valoroase isi merita efortul. Vom construi o comunitate in care sa ne placa sa traim si pe care sa o ingrijim”, a postat Radu Mihaiu pe Facebook.

Potrivit acestuia, ceea ce nu au priceput contracandidatii sai e ca modul lor de-a face politica nu mai merge. „Nu poti construi solid atunci cand jocurile sunt masluite pentru unul sau altul. Nu poti imbunatati viata oamenilor atunci cand interesul caracatitei precede interesului public”, a subliniat Radu Mihaiu.

El spune ca increderea celor care l-au votat ii da energia pentru tot ce urmeaza. „Am pornit in aceasta cursa fara pic de notorietate, dar inconjurat de o echipa neobosita am reusit sa ajungem in dialog cu voi si sa ne cunoastem”, afirma Mihaiu.

In opinia sa, dreapta unita din Bucuresti a fost asezata pe principii sanatoase. „La Sectorul 2 colaborarea cu doamna Anisie si echipa PNL a functionat foarte bine si tin sa le multumesc pentru sustinere. Dreapta unita din Bucuresti a fost asezata pe principii sanatoase si asta ne-a dat oportunitatea sa trecem peste sicanarile dintre colegii nostri din alte localitati. (…) Vom continua impreuna si vom duce la bun sfarsit angajamentele pe care ni le-am asumat public inainte de vot”, sustine Radu Mihaiu.

Mai mult despre:

Comentarii: