„Ce am vazut aseara cred ca e absolut inspaimantator”. Ecaterina Andronescu rostogoleste manipularile de la Antena 3 si RTV privind-o pe Kovesi

politica

Ministrul Justitiei trebuie sa faca ceea ce ii cere legea, a declarat vicepresedintele PSD, senatorul Ecaterina Andronescu, referindu-se la o serie de afirmatii facute duminica seara in spatiul public referitoare la DNA.

„Ce am vazut aseara cred ca e absolut inspaimantator. Cred ca trebuie sa se faca lumina. Multi oameni au trait pe propria lor piele ceea ce am vazut aseara si cred ca acest lucru trebuie sa se inchida o data pentru totdeauna. Exista legi, exista oameni cinstiti in tara asta, oameni corecti si care trebuie sa ia deciziile normale. Cei vinovati sa plateasca, dar cei nevinovati sa nu fie terfeliti. Ministrul Justitiei are o misiune. Fiecare ministru are niste competente. In limita competentelor legale, domnul ministru trebuie sa faca ceea ce ii cere legea”, a afirmat luni Ecaterina Andronescu, la sediul PSD, citata de Agerpres.

Duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga a sustinut ca sefa Directiei Nationale Anticoruptie a chemat-o si a intrebat-o daca ar putea urgenta dosarul unui fost ministru al carui nume era vehiculat pentru postul de premier.

„Trebuia desemnat la un moment dat premierul Romaniei. Era vehiculat numele unui fost ministru. Exista in lucru la mine un dosar cu acest fost ministru. Nu dau nume pentru ca nu vreau sa spuna cineva ca am stricat vreo ancheta. Am fost chemata si intrebata daca am putea sa iesim cat mai repede cu acel dosar. Explicatia a fost de genul ca, daca acest domn va ajunge premier, doamna Dana Girbovan va fi ministru al Justitiei, ceea ce ar insemna un dezastru pentru noi”, a povestit Mihaiela Moraru Iorga.

Tot duminica seara, Antena 3 a prezentat mai multe inregistrari audio in care erau redate presupuse discutii dintre procurorul sef al Serviciului Teritorial Ploiesti al DNA – Lucian Onea cu fostul deputat Vlad Cosma, trimis in judecata intr-un dosar de coruptie, referitoare la falsificarea unor probe din dosare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: