Ce arata mega-sondajul comandat de PSD si PNL: 8% dintre romani voteaza cu partidul lui Sosoaca. 66% vor ca viitorul guvern sa fie condus de „partide care impreuna sa asigure stabilitate politica”

politica

Marcel Ciolacu, intalnire, guvern, juristi, Rosia Montana

Sondajul comandat de PSD si PNL, pe baza caruia Mihai Tudose (PSD) a anuntat ca „romanii isi doresc comasarea alegerilor”, arata ca 53% dintre romani sunt de acord cu comasarea. Sondajul a fost realizat de Avangarde (Marius Pieleanu) in perioada 19.02.2024 – 20.02.2024.

Conform sondajului comandat de PSD si PNL, romanii ar vota astfel la alegerile europarlamentare:

PSD – 31%

PNL – 20%

AUR – 18%

Dreapta Unita – 15%

SOS Sosoaca – 8%

UDMR – 5%

REPER – 2%

Iata rezultatele sondajului:

Mihai Tudose, seful de campanie electorala al PSD, a declarat miercuri, dupa noi discutii intre reprezentanti ai PSD si PNL la sediul Guvernului, ca „romanii isi doresc comasarea alegerilor”. Un anunt oficial in acest sens urmeaza sa fie facut in aceasta seara de presedintii PSD si PNL, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca.

Tudose a iesit impreuna cu Rares Bogdan in fata jurnalistilor, dupa sedinta liderilor coalitiei, pentru a anunta marea veste.

„Asteptam o cercetare sociologica despre ce doresc romanii. A sosit azi-noapte. Mai mult de 60% din romani doresc comasarea si o majoritate chiar mai mare doresc o continuitate a guvernarii si o coerenta a guvernarii.

Este clar ca lumea s-a saturat de schimbari bruste, de schimbari de guverne, de schimbari de politica interna si externa. Asta s-a discutat intens si astazi. Nu putem fi defazati de aceste lucruri si atunci decizia a celor doua partide a fost ca astazi, la ora 16.00, sa avem structuri de conducere simultan, sa vedem ce spun partidele noastre, colegii nostri, despre strategia pe care noi am convenit sa le-o propunem.  Vom avea o coalitie imediat dupa aceste intalniri de la ora 16.00, iar la ora 19.00, veti avea in fata pe cei doi presedinti”, a spus Mihai Tudose.

„Ne-am intalnit la ora 8.00, am avut o discutie foarte serioasa, aprofundata si am convenit cu totii sa mergem in fata partidelor noastre pentru a discuta principiile si un proiect important”, a declarat si Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: