Ce ascund Firea si sotul ei. Pandele: „Gata, s-a terminat! Afara! Imi BAG p…a!”

politica

In 2011, primarul Florentin Pandele a avut un comportament lipsit de cele mai elementare norme de bun-simt si civilizatie fata de un jurnalist care ii punea intrebari despre cine va plati nunta cu Gabriela Firea. La eveniment, extrem de fastuos, au fost invitati numerosi cantareti celebri.

Jurnalistul Mihnea Petru-Parvu dezvaluie cum a fost tratat de Pandele cand l-a intrebat cine plateste nunta cu Firea, la care urmau sa cante nu mai putin de 17 vedete, printre care Angela Similea, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Nelu Ploiesteanu, Marcel Pavel si Adi Minune.

„Ce intrebari sunt astea? Gata, s-a terminat! Afara! Imi bag p…a! Nu mai raspund! Imi bag p…a in ziarul vostru! Scrieti ce vreti! Imi bag p…a in voi si-n ziarul vostru! Scrieti la DNA! Imi bag p…a!”, isi aminteste jurnalistul intr-un text publicat pe pagina sa de Facebook.

pandele

Parvu mai spune ca, initial, Pandele a incercat sa paseze responsabilitatea cheltuielilor de nunta asupra Gabrielei Firea, apoi s-a razgandit si a declarat ca nasul Gigi Becali plateste, dupa care s-a enervat si a inceput sa injure.

Potrivit declaratiei de avere din 2012, singurele venituri ale lui Pandele in 2011 au fost cele provenite din salariul de primar. Mai mult, in urma nuntii care a fost extrem de fastuoasa, cuplul Pandele-Firea s-a ales si cu o suma uriasa: 165.000 de euro.

nunta pandele

Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Sotul ei, Pandele, apare deseori in imaginile de campanie pe care le distribuie pe retelele de socializare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: