Ce ascunde CV-ul lui Dancila. Este campioana la pierdut alegerile, in 2004 a fost umilita grav la alegerile pentru Primaria Videle

politica

Viorica Dancila, candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale, a pierdut alegerile pentru Primaria Videle, in 2004, in conditiile in care PSD conducea atat la nivel national cat si local. Dancila a uitat sa treaca in CV si acest aspect din cariera sa politica.

In 2004, Dancila a fost candidat pentru Primaria Videle si a pierdut la scor mare in conditiile in care PSD detinea intreaga putere, atat la nivel national cat si local. Prim-ministru era Adrian Nastase iar presedinte al Consiliului Judetean Teleorman era Liviu Dragnea.

Dancila a obtinut doar 30% din voturi, in timp ce contracandidatul ei, Lucian Militaru (PDL) a avut 67%.

In 2004, PSD a castigat la alegeriel locale 57 de localitati din Teleorman, dintr-un total de 97. La Videle, cu Viorica Dancila, a pierdut.

Lucian Militaru a fost timp de 12 ani primar in Videle si presedinte al organizatiei locale a PDL, insa in 2016 a trecut la ALDE dupa ce a intrat in Parlament pe listele PNL.

Viorica Dancila l-a acuzat in campania pentru europarlamentare din 2009 pe Lucian Militaru ca ar fi agresat-o fizic impreuna cu doi dintre insotitorii acestuia. Potrivit Antena 3, Dancila a declarat atunci ca unul dintre cei doi insotitori ai primarului ar fi lovit-o.

„In timp ce discutam, din masina a coborat un membru PD-L, Nitu Cristian, care, de cum a iesit, a inceput un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma insoteau. Dupa ce a terminat o altercatie cu respectivul, s-a intors spre mine si m-a lovit. Sub ochii primarului”, a spus Dancila.

Intre timp, Cristian Nitu a devenit membru PSD.

Citeste si: Viorica Dancila, victimizandu-se dupa ce a acuzat ca a fost batuta. Ghici, in ce partid a ajuns apoi agresorul ei?

 

Mai mult despre:


Comentarii: