„Ce ati votat, aia primiti!”. Olguta Vasilescu se bucura ca bugetarii nerecunoscatori vor fi dati afara. Adevarul este altul

politica

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, scrie cu satisfactie pe Facebook ca 500.000 de bugetari ar urma sa fie dati afara de viitorul guvern format de PNL. „Ce ati votat, aia primiti!”, subliniaza Vasilescu.

Vasilescu a distribuit o postare a senatorului PNL Florin Citu, in care se anunta ca „una dintre masurile pe care o implementam – raportul 15/85 = 15% din total angajati la stat si 85 % la privat”.

„Avem (a cata oara ?) confirmarea din interior ca sute de mii de bugetari sunt impusi politic. Sunt acolo doar sa primeasca banii pe care voi ii platiti prin taxe, impozite, accize, amenzi etc. ATAT. Altceva nu fac. Incompetentii, amantele, amantii, rudele, etc… pleaca acasa imediat!”, a scris Citu

„Catu de la PNL, care se pregateste sa preia portofoliul de ministru de Finante intr-un eventual guvern Orban, e insistent! Proportia prezentata de el inseamna ca 500000 de bugetari trebuie concediati. 🤗 Ce ati votat, aia primiti!”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: