Ce au discutat liderii USR cu Klaus Iohannis: ”Am luat foarte in serios mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate”

politica

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a luat ”foarte in serios” mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate, iar USR a prezentat ”Pactul pentru anticipate” pe care l-a lansat in dezbatere publica.

”Am luat foarte in serios mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate”, a declarat, vineri, Dan Barna.

Acesta a precizat ca delegatia USR, formata din Dan Barna, Cristina Pruna, Claudiu Nasui, Stelian Ion si Iulian Bulai, a inaintat presedintelui ”Pactul pentru anticipate”.

”Am inaintat pactul pentru anticipate pe care USR l-a propus de o luna. Presedintele este in asentimentul nostru ca alegerile alegerile anticipate sunt solutia corecta, morala si functionala pentru Romania. In egala masura, s-a discutat si despre necesitatea unui nou guvern pentru ca – si aici am fost de acord – nu mai exista niciun argument ca actuala guvernare sa mai ramana la conducerea tarii”, a mai spus Barna, citat de news.ro.

El a afirmat ca Romania are nevoie de un nou guvern care sa aiba insa ca obiectiv ralizarea de alegeri anticipate in februarie martie anul viitor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: