„Ce canalie!”. Gadea atinge o noua culme a penibilului in eforturile de a-l linsa pe Moise Guran. Cum s-a facut singur de ras

news

Mihai Gadea l-a acuzat, luni seara, pe jurnalistul Moise Guran ca este „sluga” pentru ca s-a dus in biroul Laurei Codruta Kovesi pentru a realiza un interviu cu aceasta. Gadea a uitat insa ca el insusi a realizat mai multe emisiuni, pregatite in detaliu in prealabil, in birourile mai multor lider PSD, precum Gabriela Firea, Mihai Tudose sau Olguta Vasilescu.

„Sunt unii care fac interviuri prin birouri… asa cum nu s-a mai vazut de mult in presa romaneasca! Cum sa te duci ca o sluga in biroul celui caruia ii iei interviu? De ce nu-l chemi in studio?!”, s-a intrebat Mihai Gadea in emisiunea sa de la Antena 3.

Ipocrizia lui Gadea a fost imediat taxata de jurnalistul Grigore Cartianu.

„Gadea recunoaste ca este sluga! Mi’aita Gadea face eforturi serioase sa-l linseze pe Moise Guran, care a indraznit sa-i ia un interviu Codrutei Kovesi, pentru Radio Europa FM, chiar in biroul acesteia de la DNA.

Ce canalie! Numai in acest an, Gadea a slefuit mai multi fruntasi PSD in birourile acestora. I-a luat, pe rand, pe Sorin Grindeanu, Carmen Dan, Gabriela Firea, Olguta Vasilescu, Mihai Tudose.

Cu toti acestia, Gadea a facut regii ieftine, mincinoase, de propaganda pura. Toti trebuiau aratati ca muncesc, se zbat, fac sedinte, trudesc pentru binele romanilor. Toti erau surprinsi de vizita Gadelui, desi toti aveau deja lavaliera montata. Sunt porcarioare (ne)profesionale pe care Gadea le-a facut constant. Nu si Moise Guran”, a notat Cartianu pe Facebook.

lia mihai

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: