Ce cauta Tudorel Toader in Japonia, de unde este adus inapoi fortat de Dancila pentru a organiza executia lui Kovesi. Ministrul se plimba pe banii statului

news

Tudorel Toader se afla in aceste zile in Japonia, intr-o vizita oficiala. Insa deplasarea sa nu are nicio legatura cu justitia. 

Potrivit site-ului Ministerului Justitiei, Toader participa la o reuniune in Japonia cu tema „Aprofundare tehnica in domeniul regenerarii urbane”. Evenimentul este organizat de catre Centrul de Instruire pentru Dezvoltare al Bancii Mondiale, din Tokyo, in colaborare cu Guvernul Japoniei si cu orasele Yokohama si Kawasachi. Potrivit site-ului jointokyo.org, intalnirea este „despre revitalizarea zonelor nefolosite pentru generarea prosperitatii economice si obtinerea durabilitatii mediului”.

Vizita trebuia sa se incheie duminica, insa Tudorel Toader a fost chemat de urgenta inapoi in tara de Dnacila, dupa ce Antena 3 si RTV au dat publicitatii „dezvaluiri” despre „abuzuri” ale DNA.

Ministrul Justitiei a sugerat foarte clar ca are de gand sa solicite revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA.

“Nu voi sesiza Inspectia Judiciara, consider ca la acest moment nu mai este necesara sesizarea IJ pentru ca, daca ati sesizat, ne-ar prelungi cu mult, ar trebui sa asteptam solutionarea, rezultatele verificarii IJ. (…) Prin urmare, nu voi sesiza IJ (…) am raportul privind activitatea DNA-ului intocmit si il pot prezenta oricand, exista si varianta cealalta, cum spuneam, prezentarii in plenul Parlamentului a unui raport sinteza privind activitatea Ministerului Public, DIICOT-ul, DNA-ul. Voi reveni in tara si voi vedea care este varianta cea mai recomandata si completa, pe de o parte, si rapida, pe de alta parte. (…) Nu are sens sa mai asteptam IJ. Sa ne spuna ce? Sa confirme a n-a oara ceea ce in realitate stim, pe de alta parte sa prelungeasca termenul de rezolvare a problemei pe care o discutam”, a declarat Toader, luni, la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: