Ce crede PSD cu adevarat despre saraci. Reprezentantul PSD in Guvern: „Saracii nu sunt ca si ceilalti, NU sunt egali cu noi”

politica

Valeriu Nicolae, fost consilier al lui Dacian Ciolos si fost secretar de stat la Ministerul Muncii, dezvaluie noi detalii din culisele guvernarii. El citeaza o declaratie scandaloasa a vicepremierului Vasile Dincu facuta in timpul unor discutii despre lansarea Pachetului antisaracie.

„Lansarea pachetului merge struna. La eveniment, sala e plina, desi citiva invitati decid ca pot intirzia pina la 40 de minute. Cu Dacian si inca cinci ministri prezenti, incepem evenimentul la fix. Atit Cristian Ghinea, cit si eu ne reducem interventiile la minimum pentru a da cit mai mult timp ministrilor sa vorbeasca. Cristi multumeste cu jumatate de gura ministrei Muncii si Mariei Sale Domnului Vice-Prim-Ministru pentru ajutor. Eu ma gindesc ca daca nu eram atit de ajutati, am fi putut avea o chestie mult, mult mai buna intr-un interval mai scurt, ceea ce ne-ar fi dat ceva mai mult timp pentru implementare.

Maria Sa (Vasile Dincu -n.red.) are un discurs aiuristic si e clar ca este complet nepregatit. Omul vorbeste din palarie, ca doar e guru intelectual al celui mai mare partid de stinga din Romania si unul dintre cei mai laudati profesori universitari. Sper ca e intr-o zi proasta, nu de alta, dar avem mare nevoie de oameni destepti in partidul lui Dragnea si al mortilor aferenti.

„Saracii nu sint ca si ceilalti, chiar daca noi incercam sa-i aducem… sa-i consideram egalii nostri si, intr-o viziune umanista, sa-i spunem, incercam sa ii facem sa se simta egalii nostri, dar ei nu sint ca si ceilalti.“

Am brusc revelatia de ce Maria Sa si mai ales cabinetul Din(c)sului m-au umplut de respect in ultimele luni. Nu era chestia ca sint tigan, era treaba ca vin dintr-o familie de d-astia neegali, sarantoci. Omul era plin de umanism cind ma intreba cine ma cred de vreau sa salvez niste amarite de milioane si ma punea sa astept pe perioade nedeterminate la usa dinsului in timp ce el se vedea cu egalii aia speciali. Prin urmare, opinia vicepremierului de stinga, reprezentantului PSD-ului umanist, e ca saracii nu sint la fel ca ceilalti.

Lumea din sala e deja cam adormita de discursul gaunos si nu are exercitiul meu cu ciupitul, asa ca pare sa nu prinda porumbelul alb, alb si un pic cam mussolinian al domnului vicepremier. Ca sa fiu sigur ca nu am visat, ii cer unui jurnalist care a filmat discursul sa verifice. Nu am visat”, a relatat Valeriu Nicolae in Dilema Veche.

Vasile Dincu a fost/este membru al PSD si este singurul membru al Guvernului care primiste laude din partea lui Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: