„Ce decadere incredibila pentru Daniel Morar. A ajuns pe acelasi palier cu interlopii lui Dragnea” – Mesaj dupa decizia CCR in cazul Kovesi

news

Jurnalistul Cristian Pantazi, desemnat recent Cetateanul european al anului de catre Parlamentul European, are un mesaj dur la adresa judecatorului CCR Daniel Morar, fost sef al DNA, dupa ce Curtea Constitutionala le-a facut pe plac lui Dragnea si Tariceanu in cazul Kovesi.

„Daniel Morar a ajuns pe acelasi palier cu interlopii lui Dragnea. Unii, cei cu muschi pe sub tricou, il apara fizic pe Pablito de ziaristi. Celalalt, cu muschi constitutionali, il apara de lege.

Ce decadere incredibila pentru Daniel Morar, ce ratare abisala cu costuri pentru noi toti. Ma intreb care a fost Morar cel adevarat: cel de acum zece ani, sau cel de azi? Oare cum explica familiei si prietenilor aceasta hidoasa metamorfoza, cum nu intra in pamint de rusine?”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Curtea Constitutionala a admis partial, marti, sesizarea formulata de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in ceea ce priveste obligatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de a se prezenta in fata comisiei parlamentare de ancheta privind prezidentialele din 2009.

Judecatorii CCR au respins, insa, sesizarea in ceea ce priveste obligatia Parchetului General de a transmite o copie a dosarului catre comisia parlamentara de ancheta privind scrutinul din urma cu opt ani, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Deciziile au fost luate cu 5 voturi la 3 .

Astfel, sefa DNA trebuia sa mearga la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile sau sa raspunda in scris la intrebari, insa Parchetul general nu are obligatia de a transmite o copie a dosarului catre comisia parlamentara de ancheta.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: