„Ce facem noi, daca Dragnea fuge in Brazilia?”. Declaratie autentica a unui lider PSD in sedinta de partid

politica

Presedintele Consiliului Judetena Arges, Dan Manu, si-a manifestat ingrijorarea, intr-o sedinta a PSD Arges ca Liviu Dragnea ar putea fugi in Brazilia. Sedinta a avut loc cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

“Noi il sustinem pe Liviu Dragnea. Spunem ca vrem partidul unit. Dar a aparut in spatiul public informatia ca daca va fi condamnat la inchisoare cu executare va fugi in Brazilia. Ce facem noi, daca Dragnea fuge in Brazilia?!?”, a spus Manu in sedinta PSD Arfes, citat de presa locala.

In final, cei care au participat la sedinta si-au declarat sustinerea pentru Liviu Dragnea, care urma sa se confrunte cu grupul pucistilor.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca se urmareste sa fie ”bagat la puscarie” de un complet de la ICCJ facut cu incalcarea legii. El se declara convins ca nu e vreo instanta care sa reziste la presiunile de condamnare a sa.

”Vor sa ma bage la puscarie cu un complet facut cu incalcarea legii. Legea spune ca presedintii completelor sunt repartizati aleatoriu. ICCJ a adoptat o decizie prin care legea intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019. De ce? Ca sa desemneze doua complete nelegal. Vom contesta, sigur, dar tot la ei”, a spus Dragnea.

El a afirmat ca nu crede ca este vreo instanta care sa reziste la presiunile de condamnare a sa.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a stabilit pentru 8 octombrie data de desfasurare a primului termen al apelului in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Apelul va fi judecat in 8 octombrie, dosarul fiind repartizat completului de cinci judecatori P1 – Penal condus de vicepresedintele instantei supreme Iulian Dragomir.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: