Ce i-a facut Gabriela Firea fiului ei vitreg astfel incat acesta nu o suporta. Explica mama naturala

news

Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, le-a cerut prietenilor sa nu o voteze pe mama sa vitrega la Primaria Capitalei. Aceasta atitudine poate fi o consecinta a modului in care candidatul PSD a tratat familia sotului Rasvan Firea atunci cand acesta a decedat.

Rsvan Firea a murit in ianuarie 2010. A doua zi dupa inmormantare, fosta sotie a acestuia, Carmen Firea, mama lui Razvan Firea, a facut dezvaluiri revoltatoare despre comportamentul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea l-ar fi mintit pe Razvan in legatura cu ora inmormantarii, astfel incat el nu a putut fi de fata la funeraliile tatalui sau.

„Eu si fiul meu am aflat de la prieteni ca Rasvan a murit, pentru ca primeam telefoane de condoleante. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici macar pe fiul meu, Razvan Alexandru, cu care mai tinea legatura.

Baiatul meu are 21 de ani, dar este socat de comportamentul ei. Desi ne-a spus ca inmormantarea va fi la ora 13.00, cand am ajuns, funeraliile se incheiasera de cel putin o ora. Noi nu am putut sa-l conducem pe ultimul drum si l-am gasit deja inhumat.

Slujba a durat doar 20 de minute si nu s-au impartit pachete asa cum este obiceiul. A fost ingropat ca un caine, nici nu s-au asteptat 72 de ore de la deces. Au fost multi prieteni ai fostului meu sot care ar fi vrut sa participe la inmormantare, unii dintre ei au venit tocmai din Canada, dar nu au mai apucat decat sa depuna coroane”, a declarat atunci Carmen Firea, citata de Click.

„Ne-am despartit de comun acord si am ramas prieteni. Chiar au mai fost tentative sa se ne impacam de-a lungul timpului. Fostul meu sot a fost tot timpul un tip temperamental, as putea spune chiar coleric. Cand se enerva ii pocneau tamplele, probabil ca si din aceasta cauza a suferit primul infarct la varsta de doar 40 de ani”, a mai adaugat Carmen Firea.

carmen

Citeste si: O cunoaste bine. Razvan Firea le cere prietenilor sa NU voteze cu mama sa vitrega

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: