„Ce i-ati adus iubitului dvs.?”. Antena 3 musca mana stapanului, o haituieste acum pe iubita lui Dragnea. Roxana Ciuca este trimisa la atac – Video

news

Roxana Ciuca, celebru reporter agresiv folosit pana mai ieri impotriva Laurei Codruta Kovesi, a fost trimisa acum sa o haituiasca pe iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase.

Tanase, insotita de Valentin Dragnea, au venit sambata la penitenciarul Rahova pentru a-i face o noua vizita lui Liviu Dragnea. Cel mai agresiv reporter a fost tocmai cel de la Antena 3, post de propaganda al ideilor lui Liviu Dragnea pana de curand. Roxana Ciuca a intrebat-o pe Irina Tanase „Ce i-ati adus iubitului dvs.?” in conditiile in care aceasta era evident cu mainile goale. Ciuca a incercat sa vorbeasca si cu fiul lui Dragnea, insa niciunul nu a dorit sa-i raspunda.

Vezi video pe site-ul Antena 3.

Ciuca a mai anuntat vineri ca fiica lui Liviu Dragnea a venit din Statele Unite pentru a face o vizita la Rahova.

Luni, chiar in ziua Rusaliilor se termina perioada de 21 de zile de carantina pentru Liviu Dragnea. Comisia va stabili regimul de detentie pentru acesta. Avand in vedere pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare cu siguranta ca va fi un regim de detentie semideschis, a anuntat Antena 3.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: