Categories: news

Ce inseamna un concurs cinstit. Peste 300 de CV-uri pentru postul de city-manager al Timisoarei. Dominic Fritz: „Eu, ca primar, am dreptul sa numesc o persoana, dar m-am decis sa fac un concurs deschis”

Peste 300 de persoane si-au depus CV-ul pentru postul de city-manager al Timisoarei, anunta presa locala. Este un adevarat record, in conditiile in care pe un astfel de post sunt de obicei numite direct doar persoane agreate de primari.

Nu mai putin de 309 persoane isi doresc sa devina city-managerul Timisoarei, anunta tion.ro. Doar trei vor fi selectate in etapa urmatoare si vor trebui sa sustina un interviu cu noul primar al municipiului, Dominic Fritz.

„Este un post unde eu, ca primar, am dreptul sa numesc o persoana si eu m-am decis sa fac un concurs deschis pentru asta. Pana astazi, pana azi dimineata, am primit 180 de CV-uri pentru acest post, inca nu le-am deschis, inca nu le am citit, dar ma bucur ca exista un interes mare si cred ca asta e un semnal clar ca timisorenii, si dincolo de Timisoara, vor sa faca parte din aceasta profesionalizare a administratiei locale si eu sunt foarte increzator ca voi gasi printre acesti 180 de oameni cel mai bun om pentru Timisoara. Pana maine seara mai este deschisa aceasta selectie”, spunea, marti dimineata, Dominic Fritz.

Inca aproape 130 de CV-uri au fost depuse dupa acest anunt, adica in 24 de ore. Urmatorul pas va fi un interviu telefonic cu persoanele interesate de aceasta pozitie, iar dupa aceea, trei dintre ele vor fi selectate si vor fi invitate la o discutie cu o comisie condusa de Dominic Fritz.

In 17 noiembrie 2020, primarul Timisoarei, Dominic Fritz, anunta ca lanseaza procedura de selectie pentru postul de city manager al Timisoarei, una dintre cerintele postului fiind o experienta de 10 ani intr-o pozitie de management.

Cerintele postului, anuntate de Dominic Fritz:

„Ca administrator public al Timisoarei,

Veti administra si gestiona, cu diligenta unui bun proprietar, patrimoniul institutiilor publice a Municipiului Timisoara;

Veti eficientiza constant cheltuielile de functionare ale Primariei Timisoara si ale institutiilor din subordine;

Veti asigura intretinerea si functionarea investitiilor publice facute de Primarie;

Veti reprezenta Primaria in raporturile cu contractantii;

Veti coordona activitatile de achizitii publice ale Primariei;

Veti raspunde de implementarea si respectarea serviciilor contractate pentru intretinerea spatiilor publice, pentru salubrizare stradala, dezinsectie si deratizare si pentru iluminatul public la nivelul Municipiului Timisoara.

Pentru toate acestea, veti lucra alaturi de viceprimari intr-o echipa executiva dinamica condusa de Primar. In domeniile pentru care sunteti responsabil/a, veti coordona aparatul de specialitate al primarului”.

Dati cu totii share acestui mesaj! Dati de veste ca Timisoara merita cel mai bun city manager!

📣 Caut Administrator…

Posted by Dominic Fritz on Tuesday, 17 November 2020

Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Maia Sandu l-a dat afara pe Pavel Abraham, care isi gasise culcus pe la Chisinau. Pro-rusii il tin insa in brate pe fostul militian vedeta la Antena 3

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a dat afara pe Pavel Abraham din comisia formata de…

16 ore ago

„Vom repara legile justitiei”. Stelian Ion, mesaj transant dupa discutia cu vicepresedintele Comisiei Europene, Vera Jourova

Aspecte privind Mecanismul de Cooperare si Verificare si nou infiintatul Mecanism privind Statul de Drept…

15 ore ago

Dementa in Capitala, un sofer a lovit intentionat caruciorul unui bebelus. Nervos ca tatal copilului i-a reprosat ca ocupa trotuarul

Un sofer din Bucuresti a lovit intentionat cu masina caruciorul in care se afla un…

15 ore ago

Macaulay Culkin solicita ca Trump sa fie sters din „Singur acasa 2”. Trump a fost eliminat si de pe retelele de socializare

Actorul Macaulay Culkin, 40 de ani, interpretul rolului Kevin McCallister din "Home Alone 2 -…

16 ore ago

In ce conditii se redeschid scolile: „Daca un copil dintr-o clasa este depistat pozitiv, atunci toti copiii vor fi testati”

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca scolile vor fi deschise pe 8 februarie "in…

16 ore ago

Premierul Citu l-a dat afara pe Dimitrescu, complicele lui Dragnea, din functia de consul al Romaniei la Bonn

Premierul Florin Citu l-a demis, vineri, pe Gheorghe Dimitrescu, sub urmarire penala de DNA in…

16 ore ago