„Ce jalnica incercare de mistificare!”. Realitatea TV sustine ca are aceeasi audienta si dupa eliminarea lui Rares Bogdan

news

Criticul literar Alex Stefanescu reactioneaza dur dupa ce Realitatea TV s-a laudat ca audienta emisiunii „Jocuri de putere” a ramas aceeasi si dupa ce Rares Bogdan a fost eliminat de pe post.

„O INSULTA LA ADRESA INTELIGENTEI NOASTRE

Suntem anuntati, cu viclenie si cu o satisfactie greu ascunsa, ca aseara (21 noiembrie 2018) Realitatea TV fara Rares Bogdan a facut o audienta la fel de mare ca in serile cand era prezent Rares Bogdan.

Ce jalnica incercare de mistificare! Acest rating se explica exclusiv prin faptul ca toata lumea voia sa vada se explicatii se dau in legatura cu retragerea lui Rares Bogdan. Cand va fi clar ca Rares Bogdan nu va mai aparea si ca acest extraordinar om de televiziune a fost invins de PSD, cu concursul mediocrului si alunecosului Cosmin Gusa, nu va mai fi nicio audienta”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Despre modul in care Realitatea TV si Cozmin Gusa s-au sucit in favoarea Gruparii Dragnea a scris si Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential.

„Daddy e un pic in criza de timp. De obicei, cand preiei o televiziune ostila, lasi o perioada de tranzitie, ca sa nu pierzi audienta. Mai pacalesti telespectatorii, faci un pic de echilibristica pentru echilibru. Daca esti tont sau disperat sau n-ai pe ce da banii, intorci totul cu fundul in sus intr-o noapte.

Plecarea lui Rares Bogdan si virajul brusc al Realitatii TV vor avea ca efect scaderea usoara a audientei Antena3. Evident, cum se intampla cu virajele bruste, Realitatea va sfarsi cu rotile-n sus, dar proprietarul si-a luat banii pe masina, asa ca de-acum nu mai poti spera decat in CASCO de la guvern.

Cat despre Dragnea si grupul setosilor de amnistie&gratiere, mai scotociti-va prin buzunare, poate il convingeti pe Mark”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: