Ce le-a spus Carmen Dan deputatilor, despre violente, in spatele usilor inchise. Reactii critice: „Este bataie de joc”

politica

Parlamentarii din Opozitie s-au aratat revoltati fata de modul in care ministrul de Interne, Carmen Dan, a ales sa raspunda la intrebarile legate de violentele din Piata Victoriei. Ea a fost audiata in cadrul Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor dupa ce PSD a dat afara jurnalistii din sala.

„Doamna ministru a venit cu un document, acel raport clasificat, insa l-am vazut doar in mana ei. A venit la misto. Sa vii cu un raport de 70-80 de pagini, sa il fluturi, sa spui ca este clasificat, este bataie de joc.

Domnul de la Jandarmerie (Laurentiu Cazan – n.red.), care am vazut ca este mai nou vedeta TV, a spus ca au facut multe angajari si nu le mai ajung castile. Nu le mai corespund numerele, de aceea au lipit banda neagra pe casti. Suntem tratati la misto.

O intrebare de bun simt: cine si de ce a clasificat acest raport? Nu poti sa ai 70 de pagini clasificate, putem intelege ca anumite informatii sunt clasificate. Orice intrebare care a fost pusa de colegii mei a vexat-o pe doamna ministru. S-a promis ca vom avea o noua intalnire dupa ce vom studia raportul”, a declarat deputatul PNL Razvan Prisca dupa ce audierea ministrului de Interne s-a incheiat.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: