Ce nu s-a vazut la TV din conferinta lui Dragnea: „Ce le raspundeti celor care spun ca un infractor a daramat guvernul pentru ca nu l-a scapat de puscarie?”

politica

Jurnalistul Malin Bot l-a intrebat pe Liviu Dragnea, in conferinta de presa in care a anuntat excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, ce raspuns are pentru cei care acuza ca un infractor a daramat guvernul propriului partid. Intrebarea lui Bot nu a fost preluata de televiziunile de stiri.

„Ce le raspundeti celor care spun ca un infractor a daramat guvernul propriului partid pentru ca nu l-a scapat de puscarie?”, l-a intrebat Malin Bot pe Dragnea. Presedintele PSD s-a uitat urat si nu a oferit niciun raspuns.

Ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, a dezvaluit, joi, ca i-a sesizat lui Liviu Dragnea faltul ca un lider al PSD i-a solicitat „favoruri ilegitime”, insa liderul PSD nu a luat nicio masura. „Trebuie sa recunosc ca sunt usor surprins de balanta etica a domnului Dragnea: cand un om face eforturi pentru a demonstra cetatenilor romani ca se poate mai mult si in Romania, dansul ii cere demisia. Insa atunci cand eu insumi i-am reclamat ca un membru important al partidului mi-a cerut favoruri ilegitime, domnul Dragnea l-a lasat in functie. Ce fel de oameni suntem?”, a acuzat Jianu, intr-un mesaj postat pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: