Ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru functia de premier: „Stiu sa lucrez cu institutiile europene”. In noua ani la PE, a intocmit un singur raport de activitate

politica

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, marti, la Parlament, care sunt competentele ce o recomanda pentru functia de prim-ministru: dialogul si faptul ca stie sa lucreze cu institutiile Uniunii Europene. Mai mult, aceasta considera ca modul de lucru din Parlamentul European ar trebui introdus si in Romania, cu toate ca in cei noua ani in care a lucrat in Parlamentul European, premierul desemnat a intocmit un singur raport.

„In primul rand, o alta abordare. O abordare bazata pe dialog, o abordare constructiva, faptul ca stiu sa lucrez cu institutiile europene, stiu modul de lucru al institutiilor europene, faptul ca de la 1 ianuarie vom prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene si este important sa avem o prestatie foarte buna in cadrul acestui forum”, a spus Viorica Dancila, citata de News.ro.

Premierul desemnat a mai spus ca are o experinta politica de noua ani in Parlamentul European, dar si o “abordare constructiva”, nevazand doar critici din partea cuiva, ci si solutii.

„Cred ca faptul ca am o experienta atat politica, am experienta celor noua ani in Parlamentul European, am condus delegatia europarlamentarilor romani in grupul socialistilor si democratilor europeni, am o experienta in ceea ce priveste abordarea constructiva, in sensul ca nu vad numai critica din partea cuiva, vad si faptul de a veni cu solutii”, a afirmat ea.

De asemenea, Dancila considera ca modul de lucru din Parlamentul European ar trebui introdus si in Romania.

„Am lucrat foarte bine si cred ca acesta ar trebui sa fie modul de lucru si in Romania, cu colegi din multe grupuri politice si cred ca proiectele care sunt importante pentru tara trebuiesc abordate de catre toti, pentru ca nu privesc doar o parte a romanilor si ii privesc pe toti”, a continuat aceasta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: