Ce-o sa mai spuna PSD? Iohannis l-a chemat la Cotroceni si pe Alexandru Rafila, alaturi de Tataru si Raed Arafat

politica

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, secretarul de stat in MS general dr. Ionel Paul Oprea, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea marti, 3 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii; Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii; general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii; Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii; dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infectioase Brasov; dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicina de Familie, Vicepresedinte al Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF”, anunta Administratia Prezidentiala.

Rafila este candidat pe lista PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor.

PSD l-a acuzat insistent pe Klaus Iohannis ca este vinovat, impreuna cu Guvernul PNL, de „dezastrul sanitar” si de decesele provocate de coronavirus.

Mai mult despre: ,

Comentarii: