Ce PASTILE lua Lubitz? Unul dintre medicamente are efecte PERICULOASE

news

Potrivit fisei sale medicale, Andreas Lubitz lua pastile pentru a-si trata depresia, anxietatea si atacurile de panica. Unul dintre aceste medicamente are efecte periculoase, scrie presa germana.

Confrom cotidianului Bild, citat de IBT, Lubitz lua Lorazepam, un tranchilizant care poate avea efecte nedorite. In Statele Unite, acest medicament este insotit de urmatorul avertisment: „Pacientii care iau lorazepam ar trebui atentionati sa nu lucreze cu masinarii periculoase sau sa conduca vehicule”. De asemenea, se mai spune ca aceste pastile „pot induce dorinta de sinucidere celor care sufera de depresie”.

U.S. National Institutes of Health spune ca Lorazepam, indicat pentru tratarea anxietatii, are ca efect „reducerea activitatii cerebrale pentru a aduce relaxare”. Institutul avertizeaza insa ca medicamentul poate „crea dependenta” si nu trebuie intrerupta brusc administrarea sa pentru ca ar putea cauza „insomnie si iritabilitate”. Efectele secundare ale Lorazepamului sunt neliniste si vedere incetosata.

The Food and Drug Administration mai mentioneaza ca Lorazepamul ar putea adanci depresia daca este luat simultan cu alte medicamente.

In timpul perchezitiilor la apartamentul lui Lubitz din Dusseldorf, anchetatorii au descoperit „un numar mare de medicamente pentru tratamentul bolilor psihice”, se scria in editia de duminica a cotidianului german Die Welt.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: