Ce personaj cunoscut a fost de fata la interviul dat de Ghita lui Cristoiu? A fost consilierul lui Tariceanu si Nastase si o lauda pe Kovesi pana sa fie anchetat de DNA

news

Pe Facebook au fost postate mai multe fotografii cu Ion Cristoiu in Belgrad inaintea sau dupa interviului pe care i l-a luat lui Sebastian Ghita in Serbia.

Trei fotografii au fost postate pe pagina de Facebook a jurnalistei Mariana Bechir. Intr-una dintre imagini apare Cristoiu pe aeroport, in a doua este redata o intalnire cu trei persoane din hotelul sau locul unde avea loc interviul si in ultima apare Ghita.

Cat priveste a doua fotografie, cele trei personaje din imagine sunt Ion Cristoiu, Sebastian Ghita si Dan Andronic. Acesta din urma este proprietarul publicatiei „Evenimentul zilei”, publicatie care ii publica editorialele lui Cristoiu. Dan Andronic este fostul consilier personal al lui Calin Popescu Tariceanu, dar si al lui Adrian Nastase, Mai mult, Andronic s-a laudat si cu faptul se intalnea des cu George Maior, fostul sef SRI, Traian Basescu si Elena Udrea. Andronic si „Evenimentul zilei” au sprijinit corect activitatea DNA si Justitia pana cand promisiunile de protectie oferite de Maior nu au mai avut efect si Andronic a fost implicat in mai multe dosare de coruptie. De atunci a devenit un fel de consilier media al borfasilor, fiind unul dintre coordonatorii atacurilor media impotriva DNA si a lui Kovesi.

Aceasta este postare de pe Facebook a Marianei Bechir:

„nu o sa credeti, dar e o simpla coincidenta… cineva a dat peste cei trei in cel mai mare hotel din belgrad
incredibil de mica lumea:)))
andronic – ghita – cristoiu”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: