Ce s-a ales de trepadusul lui Dragnea. Lucreaza pentru Voiculescu, scandal pe bani cu Ramona Ioana Bruynseels

politica

Paul Ionescu, fost director al cancelariei lui Liviu Dragnea pe cand acesta detinea presedintia Camerei Deputatilor, este acum in centrul unui urias scandal declansat de publicarea unor inregistrari in care Ramona Ioana Bruynseels acuza staff-ul lui Dan Voiculescu ca i-a furat banii de campanie si ca multi oameni au ramas neplatiti.

Dupa ce Dragnea a intrat la puscarie, Ionescu s-a transferat in tabara lui Dan Voiculescu. El a fost desemnat sef al campaniei prezidentiale a Ramonei Ioana Bruynseels. Acum este in centrul unui scandal declansat de inregistrari publicate de Newsweek Romania.

Transcrierea inregistrarii:

Ramona Ioana Bruynseels: Faceti bine si rezolvati cu acesti oameni, nu e corect ce se intampla!
Paul Mihai Ionescu: Eu ti-am fu**t banii?
RIB: Eu am dat bani pentru ca acesti oameni sa fie platiti.
PMI: Ti-am fu**t eu vreun ban, eu personal?
RIB: Acum doua saptamani ce te-am rugat? Sa rezervati banii sa platiti salariile oamenilor. Mi-ai promis ca veti face chestiile astea. Nu va e rusine sa-mi trimiteti azi mesaj ca nu sunt platiti oamenii?
PMI: Eu nu am trimis nici un mesaj!
RIB: Nu mie, i-ai trimis sotului meu! Paul, eu am vorbit cu tine un lucru si te-am rugat sa rezervi banii pentru salariile oamenilor.
PMI: Si eu te-am rugat, de cand am venit, ca discutia legata de bani sa nu ajunga la mine.

Bruynseels: „Toti faceti ce va zice… dom’ profesor!”

RIB: De o luna de zile va tot spunem: din partea noastra nu mai intra nici un leu in campanie! Ma-ntelegi? Au intrat suficienti.
PMI: Eu am venit aici acum o luna jumate sa ajut…
RIB: Si ce stabiliti cu mine mergeti dupa aia la PROFESOR si schimbati si nu aveti nici macar bunul simt sa reveniti la mine si sa-mi spuneti: ‘Auzi, Ramona, vezi ca noi am agreat ca-i platim pe oameni, dar vezi ca ni s-a spus altceva si de fapt am platit altceva.’
Eu am adus bani cash ca sa platiti pliantele, da? S-a platit spotul si, in final, mi s-a pus tot mie factura de pliante! Ma, da’ este nerusinare! Paul, tot ce vorbim… stabilim una si dupa aceea toti faceti ce va zice… dom’ PROFESOR! Care nu vine sa vorbeasca cu mine!

Ionescu: „O sa-l informez si pe dom’ profesor”

PMI: Te consulti cu 200.000 de oameni! Si toata dezorganizarea asta, dupa o luna jumate aici, am realizat ca vine de la tine.
RIB: A, perfect! Nu ca tu nu esti capabil sa gestionezi lucrurile, nu ca PROFESORUL vine si face ceea ce face!
PMI: Cine este acest Stefan care a venit in campanie si incepe sa ia oamenii si sa-i puna la treaba, sa-i injure, sa vorbeasca cu ei in tot felu’? Cine este acest Stefan?
RIB: Este un tip care m-a ajutat sa ajung la niste fabrici la care incompetentii tai, care vin sa ma spioneze, nu stiu sa faca un program de la A la Z.
PMI: Ramona, din acest moment, o sa-l informez si pe dom’ PROFESOR, nu ma mai implic cu absolut nimic in campanie.
RIB: Te rog! Ei (20 de oameni neplatiti – n.r.) au inceput atacul pe social media si mie nu-mi convine, Paul, eu am muncit in campania asta! Mi-am pus banii, mi-am pus viata la risc si nu-mi convine, pentru ca cineva este neserios si nu vrea sa plateasca oamenii care au muncit pentru noi… Iar eu nu accept sa ma alerge 20 – 50 – 100 de oameni ca nu-i platesc.

Citeste si: Scandal urias in tabara lui Voiculescu. Inregistrari, Bruynseels plange: „Asta e varanul, a furat banii”

Mai mult despre: ,

Comentarii: