Ce salariu are Radu Tudor la Antena 3. Castiga de trei ori mai multi bani decat sotia sa, care este director general in Ministerul de Externe

news

Salariul realizatorului Antena 3, Radu Tudor, apare in declaratia de avere a sotiei sale, Irina Zidaru, care lucreaza in cadrul Ministerului de Externe.

Irina Zidaru, fosta jurnalista, este director general in cadrul MAE. Confrom declaratiei de avere depusa in acest an, sotul ei, Radu Tudor, a castigat in 2020 suma de 322.831 de lei. Prin urmare, Tudor are un salariu de aproximativ 27.000 de lei pe luna la Antena 3.

Cei doi soti au impreuna trei apartament in Bucuresti si unul la Constanta. De asemenea, ei detin numaroase conturi in lei si valuta.

La fel ca Mihai Gadea si Mircea Badea, Radu Tudor este unul dintre cei mai vehementi contestatari ai DNA si ai luptei anticoruptie. In anii regimului Dragnea, el a realizat numeroase emisiuni cu fostul stapan al PSD, in care i-a laudat demersurile impotriva „abuzurilor” DNA.

Citeste si: Radu Tudor, transpirat, ii reproseaza lui Iohannis „abuzurile” din Justitie. Reactia transanta a presedintelui: „Sa fim foarte corecti”

Recent, numele lui Radu Tudor a fost vehiculat de mai multi lideri ai PNL pentru functia de director general al TVR. Ludovic Orban a negat insa vehement ca i-a propus lui Tudor aceasta fucntie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: