Ce se intampla la ICCJ, disperatul Dragnea trage de timp. L-a recuzat pe unul dintre judecatori

politica

Liviu Dragnea l-a recuzat pe unul dintre judecatori in timpul ultimului termen in procesul in care a fost condamnat la inchisoare cu executare.

„A inceput: Dragnea a recuzat un judecator, procesul s-a suspendat 30 de minute!”, informeaza jurnalistul Ionel Stoica, prezent in sala de judecata. Este vorba despre judecatoarea Simona Encean.

„Am citit pe Internet ca sotul ei ar fi un sustinator infocat al PSD”, a spus avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu. „Este afectata impartialitatea doamnei judecator. Dansa nu mai poate face parte din acest complet”, a adaugat avocata.

„Planul lui Dragnea, cu recuzarea judecatorului Simona Encean, este simplu. Pe termen scurt: Trage de timp pana la decizia CCR din 19 aprilie. Pe termen lung: Trage de timp pana la pensionareea Lucianei Mera, 1 iunie, urmeaza vacanta judecatoreasca; Onorata Curte, ne vedem la toamna!”, a explicat Stoica.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu.

Cand Dragnea a ajuns la Inalta Curte, oamenii au inceput sa se imbranceasca. Doi barbati au fost ridicati de jandarmi in urma busculadei si dusi in cladirea instantei.

La Instanta suprema au venit de dimineata protestatari care striga impotriva lui Dragnea, dar si multi sustinatori ai liderului PSD.

Mai mult despre:


Comentarii: