Ce spune Sorin Grindeanu despre anuntul lui Tudorel Toader de a cere revocarea lui Kovesi

news

Fostul prim-ministru al Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat ca are incredere in ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta care a propus revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

„Am convingerea ca, asa cum il cunosc pe Tudorel Toader, a venit cu punctul dansului de vedere, argumentat, in fata cetatenilor Romaniei. Urmeaza ca procedurile viitoare, avizul consultativ de la CSM si decizia finala a presedintelui Klaus Iohannis sa decida acest subiect”, a declarat Grindeanu, pentru pressalert.ro.

Nu mi-am schimbat niciodata punctul de vedere cand vine vorba de justitie, cel de a nu interfera in munca profesionistilor, fie ca vorbim de procurori, fie ca vorbim in cazul acesta de ministrul Justitiei.

Profesionistii trebuie sa vorbeasca in acest domeniu. Sunt convins ca presedintele Iohannis va citi foarte bine raportul intocmit, va vedea argumentatia care a stat la baza deciziei ministrului si va lua o pozitie”, a mai adaugat Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: