Ce vrea PUTIN cu adevarat? Scenariu de COSMAR al unui analist rus, Romania e vizata

news

Un influent analist rus considera ca Uniunea Europeana se afla pe marginea prapastiei si numai apropierea de Rusia o poate salva. El sustine ca daca UE va continua sa mearga alaturi de SUA, atunci se va ajunge la „varsare de sange”. Iata un model de cum functioneaza propaganda Rusiei.

Analistul Rostislav Iscenko face cateva previziuni infioratoare intr-un text intitulat „Ce vrea Putin cu adevarat?”, tradus de cateva publicatii filoruse din Occident, vorbind despre ce s-ar putea intampla cu tarile de la periferia UE, printre care se afla si Romania. El considera ca UE s-a transformat in vasalul SUA pentru ca nu s-a opus miscarilor din Ucraina, ca atare europenii vor plati scump.

„Europa se afla acum la un pas de schimbari interne inspaimantatoare. In anii care urmeaza sunt mari sanse sa aiba aceeasi soarta ca Ucraina, insa va fi mult mai dramatic, cu mare varsare de sange si cu mai mici sanse de revenire la normal in viitor.

De fapt, UE are de ales intre a ramane o unealta a SUA sau sa se apropie de Rusia. In functie de aceasta alegere, poate scapa doar cu ruperea unor parti de la periferie sau cu fragmentarea anumitor tari, ori poate colapsa complet. Daca privim la felul in care elitele europene refuza sa rupa legaturile cu SUA, colapsul este inevitabil”, scrie Iscenko, potrivit thesaker.is.

Concluzia analistului este ca Vladimir Putin nu doreste razboi, singura vina pentru un eventual conflict apartinand Statelor Unite. Urmarea ar fi ca intreaga Europa se va prabusi in flacari.

Articolul, care sub masca unei analize contine amenintari foarte urate, a fost tradus si distribuit de mai multe publicatii din Occident pentru a demonstra astfel pericolul la care s-ar expune UE prin alianta cu Statele Unite.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: