Categories: news

„Ce vreti dom’le sa faceti cu Romania? Jos ciuma rosie”. Un protestatar i-a pus pe fuga pe liderii PSD, dupa ce a reusit sa-i filmeze cu un sef de la Anticoruptie- Video

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, lider al PSD Mehedinti, a fost filmat in timp ce ii dadea indicatii comisarului Remus Luca, seful Serviciului Judetean Anticoruptie, parte a Directiei generale Anticoruptie din MAI. Georgescu era insotit de alti doi lideri locali ai PSD. Cand a vazut ca este filmat a incercat sa dispara.

Cel care i-a filmat pe cei doi se numeste Ion Olteanu. In varsta de 65 de ani, acesta se autocaracterizeaza drept „militant civic”: „Daca eu, la 65 de ani si de unu singur, am reusit sa-i bag in sperieti… cam ce s-ar intampla daca ar iesi in strada niste sute de mii… sau milioane?”.

„Intamplator astazi pe la 13:45 l-am surprins pe Seful Serviciului Anticoruptie din Mehedinti, adica seful celor ce fac urmarirea penala in dosarele DNA (de fapt este DGA – n.red), la sueta pe la colturi cu Presedintele C.J. Mehedinti si cu doi consilieri judeteni, toti de la ciuma rosie. Cand m-au vazut ca-i filmez au fugit… ca sobolanii. Eu chiar nu-i inteleg, daca nu fac nimic ilegal si nici nu au nimic de ascuns… de ce mama dracului fug de mine precum dracu de tamaie?

Asadar, sa nu mai aud pe careva ca se vaita cu ce le face ciuma rosie, daca eu, la 65 de ani si de unu singur, am reusit sa-i bag in sperieti… cam ce s-ar intampla daca ar iesi in strada niste sute de mii… sau milioane Acum e clar de ce nu se aude nimic de la DNA Mehedinti”, a scris protestatarul pe Facebook.

„Serviciul Judetean Anticoruptie Mehedinti desfasoara activitati de cercetare penala in lucrari penale, delegari ale unitatilor de Parchet si Directiei Nationale Anticoruptie, conform competentelor conferite de lege, precum si activitati de primire a reclamatiilor/petitiilor cetatenilor referitoare la acte sau fapte de coruptie savarsite de personalul MAI”, se afirma pe site-ul acestei unitati.

Aladin Georgescu este considerat unul dintre oamenii de incredere ai fostului baron judetean, Adrian Duicu. In aprilie 2014, cand Duicu a fost retinut de procurorii DNA, Aladin Georgescu era vicepresedinte in CJ Mehedinti. La cateva zile dupa preluarea atributiilor de presedinte in Consiliul Judetean Mehedinti, dupa ce Duicu a fost arestat, acesta avea sa-i multumeasca lui Duicu: “Sper ca exercitarea atributiilor functiei de presedinte al Consiliului Judetean sa se faca pe o perioada cat mai scurta, perioada care sa inceteze prin revenirea domnului presedinte Adrian Duicu la conducerea Consiliului Judetean Mehedinti”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

O oră ago

O masina cu 7 femei s-a rasturnat pe Podul Basarab din Bucuresti. Toate au ajuns la spital

O masina in care se aflau sapte femei s-a rasturnat, duminica, pe Podul Basarab din…

2 ore ago