Cea mai AVUTA comuna: Toti copiii au primit TABLETE de la Primarie. Ce cadouri au primit anul trecut

news

De 1 iunie, toti copiii din comuna constanteana Pestera au primit cate o tableta. In total, peste 500 de tablete. Anul trecut, copiii au primit biciclete, tot de 1 iunie.

„Anul trecut ati reusit fenomenul de a face din Pestera prima comuna din tara unde copiii au biciclete. Toti copiii de la Scoala Pestera primesc cate o tableta de ultima generatie, pentru ca domnul primar se gandeste nu doar la sanatatea noastra, ci si la sanatatea mintii noastre“, a declarat directorul scolii din Pestera, profesorul Marius Petre, in cadrul unei ceremonii publice.

„Ca de fiecare data cand se apropie ziua de 1 iunie, devin sensibil si emotiv, si trebuie sa gasesc un mic dar in raport de posibilitatile financiare ale comunei, care sa fie benefic pentru copiii. Anul trecut ne-am gandit la sanatatea lor, acum la educatia copiilor nostri.

Dupa introducerea Internetului in toate satele, copiii aveau nevoie si de un aparat care sa-l foloseasca in educatie. In 2008 mi-am luat angajamentul, alaturi de toti parintii, sa ma ingrijesc inainte de toate de viitorul acestei comune si viitorul comunei Pestera il reprezinta copiii nostri.

In cei sapte ani puteti aprecia daca am reusit sa facem un pas spre civilizatie si daca da, atunci nu pot decat sa fiu onorat si sa stiti ca tot ceea ce am reusit se datoreaza intregii comunitati. Eu sunt un om fericit si asta se datoreaza zambetelor dumneavoastra“, a declarat primarul Valentin Vrabie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: