Cea mai buna casa de pariuri online pentru pariuri live (P)

sport

Cunoscandu-ma drept parior cu vechime, un prieten m-a rugat un sa ii recomand o casa de pariuri „buna”. L-am sfatuit sa incerce platforma de pariuri live Betano. M-am raportat la mai multe elemente.

In primul rand, mie imi place sa joc live. „Traiesc” mai intens pariul. In plus, daca pariezi pe un eveniment in timpul desfasurarii lui ai niste, avantaje de necontestat. Daca poti sa si vezi meciul, este cu atat mai bine.

Ai ocazia sa te orientezi din mers

Sa spunem ca vrei sa joci pe gol marcat. Cotele cresc cu cat trec minutele. Daca vrei sa pariezi pe rezultat, ai ocazia sa vezi mai intai in ce directie decurge jocul din teren, ce jucatori folosesc antrenorii, in ce stare este terenul, cat de ofensiv/defensiv joaca echipele etc.
Sau poate ca o echipa, care era favorita inainte sa inceapa meciul, ramane in inferioritate numerica din primele minute. Sansele ca ea sa castige scad considerabil si eviti, astfel, un pariu pierzator.

Criterii in functie de care aleg unde joc

Pariorii au bookmakerul preferat (sau preferati, pentru ca fiecare poate juca pe mai multe platforme in mod curent) in functie de ce strategia despre care crede ca i se potriveste cel mai bine. Daca joaca live, se indreapta spre platforme care ofera optiunile cele mai bune pentru pariurile pe evenimente in desfasurare.

Betano indeplineste criteriile la care sunt atent atunci cand aleg unde sa pariez. Primul „punct de atractie” apare chiar cand iti deschizi cont: bonusul bun-venit, care este de 100% din primul depozit si e acordat chiar si la depuneri efectuate prin portofelul electronic SKRILL. Cele mai multe agentii se feresc sa incurajeze aceasta sursa de alimentare a contului.
Ca peste tot, este nevoie sa indeplinesti niste conditii de rulaj pentru a intra putea retrage bonusul. Citeste cu atentie regulamentul. Nu toate tipurile de pariuri sunt luate in considerare ca rulaj, desi cotele sunt cele indicate.

Mii de evenimente transmise anual prin streaming video live

PariuriX - Aktual24 (2)

Apropo de alimentarea contului, este important de spus ca suma minima pe care poti sa o depui este 20 de lei – cea mai mica de pe piata.

Cand alegi un bookmaker pentru pariuri live conteaza mult si cat de bogata este oferta din sectiunea respectiva. Poate mai mult decat bonusul de bun-venit, pentru ca vorbim de un avantaj pe termen lung.

Daca pariezi „in direct”, este ideal sa vezi meciul. Pe site-ul Betano poti vedea mii de streaming-uri video live pe an, din fotbal si din alte sporturi. Este singura platforma care transmite toate meciurile din Liga 1. Le poti urmari daca ai balanta pozitiva. Poti sa fii pe plus chiar si cu numai 50 de ani.

O aplicatie pentru mobil unica in Romania

Cand vezi meciul, iti poti da seama daca pana la final se poate intampla ceva care sa iti ruineze un pariu care la un moment dat este castigator. In acel moment ai posibilitatea sa inchizi pariul cu „Cash out”. Profitul este mai mic, dar macar nu iesi pe minus.

Pariurile live pot fi plasate de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefonul mobil. Betano are o aplicatie unica pentru Romania, ce poate fi instalata deocamdata numai pe iOS. Spun unica pentru ca iti permite sa pui pariuri prin comanda vocala, dictand miza si numele echipei pe care pariezi. De asemenea, prin optiunea „Smart notification”, esti informat pe ecranul telefonului cand se intampla ceva in meciurile bifate, de la gol marcat pana la acordarea unui cartonas sau executarea unui corner.

Promotii valabile si pentru pariuri live

PariuriX - Aktual24 (1)

Am recomandat aceasta agentie de pariuri online si pentru promotiile care nu tin neaparat de pariurile live, dar care se pot aplica si cand joci pe evenimente aflate in desfasurare. Iata care sunt ele, pe scurt:

Bonus pentru pariurile multiple. Daca ai minim 4 meciuri pe un bilet cu cota 1.50+ fiecare, ai bonus de 10% din eventualul castig. Daca ai cel putin 10 meciuri pe bilet, bonusul este de 50%.

Marja 0. Vei vedea ca unele meciuri au in dreptul lor simbolul „0%”. Ele au cele mai mari cote de pe piata, pentru ca Betano are marja 0 de profit de pe urma lor. Promotia este valabila pe anumite tipuri de pariuri din fotbal, tenis, volei si baschet.

Miza inapoi la 0-0. Primesti miza inapoi daca pierzi un pariu pe scor corect sau pe pauza/final, iar partida se incheie cu scorul de 0-0.

Daca faci o exceptie si nu joci live, poti profita si de promotia „Pierdere la limita”. Ti se returneaza miza daca pierzi un bilet cu minim 4 evenimente din cauza unui singur meci. Evenimentele trebuie sa aiba cota 1.65+ fiecare si sa fie din fotbal (pariuri de tip 1×2, peste / sub, GG / NG) sau baschet (de tip victorie, handicap, peste/sub).

Mai mult despre: ,

Comentarii: