Cea mai frumoasa imagine a zilei: Dragnea, cu catuse la maini, bagat in duba. Urmeaza Dancila

news

Marti au aparut primele imagini cu Liviu Dragnea de dupa incarcerarea sa. El a fost adus cu duba la ICCJ, unde a depus recurs in casatie.

Iata-l pe fostul stapan al PSD, cu catuse la maini, in momentul in care a fost scos din sediul ICCJ. Dragnea nu mai are nici celebra sa mustata.

Momentul in care a fost adus la sediul ICCJ:

ICCJ judeca marti contestatia in anulare depusa de fostul lider PSD Liviu Dragnea si de Olguta Segu si Floarea Alesu in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. In legatura cu condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in acest dosar, Liviu Dragnea a depus si recurs in casatie. Judecatorii au fixat un nou termen pentru 10 decembrie.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in 18 octombrie contestatie in anulare pentru a scapa de condamnare

De asemenea, Olguta Sefu, fost director executiv adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, condamnata la un an de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual in acest dosar, a depus si ea contestatie in anulare.

Si Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman a depuse contestatie in anulare, atat ea, cat si Olguta Sefu avand termen tot marti.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv in 27 mai, de magistratii ICCJ, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

In acest dosar, Dragnea, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual,

Liviu Dragnea a declarat in 22 octombrie si recurs in casatie.

Mai mult despre:


Comentarii: