Cea mai luminoasa noapte din istoria recenta a Romaniei. Manipularile perfide ale Gabrielei Firea si piedicile puse de oamenii PSD au esuat lamentabil

news

Duminica a avut loc unul cea mai frumoasa si mai ales luminoasa manifestatie din istoria recenta a Romaniei. Aproximativ 300.000 de oameni s-au aflat, duminica, in fata Guvernului.

Reprezentantii PSD s-au straduit sa ii sperie sau chiar sa-i impiedice pe tineri sa ajunga in Piata Victoriei. Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat la televiziunile aservite ca urmeaza sa aiba loc incidente. Pentru a starni panica, ea a spus ca a solicitat alertarea ambulantelor. „Am dispus alertarea, pentru astfel de situatii, a ambulantelor, a structurilor ISU, a efectivelor Politiei Locale”, a anuntat primarul PSD.

In plus, dupa ora 20.00, cand a devenit din ce in ce mai limpede ca protestul urmeaza sa aiba o amploare fara precedent, in ciuda manipularile panicarde ale Gabrielei Firea, Metrorex a decis ca trenurile de metrou sa nu mai opreasca in statia de langa Guvern pentru a ingreuna astfel sosirea manifestantilor. Metrorex se subordoneaza Ministerului Transporturilor, care este condus de un reprezentant al PSD, Razvan Cuc. Nici aceasta sicana nu i-a impiedicat pe tineri sa vina in Piata Victoriei. Dimpotriva, ei au fost si mai motivati.

Screen Shot 2017-02-05 at 20.49.43 Screen Shot 2017-02-05 at 20.50.00
Screen Shot 2017-02-05 at 20.50.55

Cu toate acestea, tinerii au venit masiv in Piata Victoriei, creand unul dintre momentele care va marca pozitiv istoria Romaniei pentru mult timp.

Noi proteste vor avea loc si in aceasta saptamana. Luni, bucurestenii sunt chemati, din nou, in Piata Victoriei pentru a solicita demisia guvernului de „hoti”.

FOTO: Dan Mihai Balanescu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: