Cea mai mare umilinta o incaseaza Ciolacu de la Codrin: „Nu esti nici umbra lui Liviu Dragnea pe timp de noapte”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, afirma ca Ciolacu „nu este nici umbra lui Liviu Dragnea pe timp de noapte” dupa ce PSD a incasat luni o umilitoare infrangere in Parlament la motiunea de cenzura.

„Deci a fost un mare fasss, Marcele! Si nu mai da vina pe cei cativa colegi aflati in spitale sau carantinati ca suspecti de covid! Cand pregatesti o motiune, si chiar vrei sa treaca, negociezi! Aveai cel putin 9-10 voturi de la minoritati, cel putin 8 voturi de la neafiliati plus PSD-istii goniti de tine in ultimele luni. Sa nu mai zic de UDMR-istii care nu iubesc in ruptul capului acest guvern, dar nici de la ‘negociatorii’ tai nu au inteles exact ce vrei!

Sunteti slabi si vanduti, Marcele! Si se vede limpede ca lumina zilei! Ai vrut sa ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu esti nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru ca el nu ne-a pus niciodata intr-o astfel de situatie ridicola! Si vorba lui Serban Nicolae: e o mare si nescuzabila rusine!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca PNL a avut o strategie pentru a nu se face cvorum la sedinta in care urma sa se dezbata si sa se voteze motiunea de cenzura, iar daca s-ar fi dat un vot, PSD ar fi strans 250 de optiuni „pentru” motiune.

Intrebat, la Palatul Parlamentului, ce s-a intamplat cu cele 250 de voturi pe care spunea saptamana trecuta ca le va aduna la motiunea de cenzura, Ciolacu a spus: „Astazi nu au fost. Dupa cum ati vazut, a fost o strategie de a nu se face cvorum, nu de a se da un vot pe motiune. A fost o strategie a PNL, e evident. Eu v-am spus ca. daca se va da vot pe motiune. vom avea 250 de voturi. Astazi nu s-a dat un vot pe motiune”.

Ciolacu a mentionat ca PSD nu are cele 233 de voturi necesare adoptarii motiunii de cenzura si a incercat sa creeze o majoritate.

„Nu s-a facut cvorumul, nu s-a votat motiunea de cenzura”, a afirmat el.

Liderul PSD a mai spus ca in maximum doua zile se va reuni Comitetul Politic National al partidului si se va lua o decizie politica in legatura cu pasii ce trebuie urmati pe tema motiunii de cenzura, care nu a putut fi dezbatuta si votata luni din lipsa de cvorum, adaugand ca motiunea nu va fi retrasa.

„Sunt discutii, pentru ca deja s-a terminat o sesiune extroardinara, intram in sesiune ordinara, avem dreptul constitutional de a depune o motiune de cenzura sau de a vota aceasta motiune”, a declarat Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: