Cea mai reusita parodie legata de gafa monumentala a lui Dancila din Muntenegru. Premierul de la Podgorica: „Nu stiu de ce a trimis-o Dragnea pe asta aici” – Video

news

Numeroase parodii au invadat retelele sociale dupa ce premierul Dancila a confundat capitala Muntenegrului, tara in care s-a aflat in vizita oficiala, cu cea a Kosovo.

Una dintre cele mai reusite este cea in care premierul de la Podgorica isi manifesta uimirea ca „marioneta” Dancila a fost trimisa de Dragnea in Muntenegru. Parodia face referire si la momentul in care Dancila a uitat numele premierului din Estonia.

Singura reactie din PSD fata de aceasta noua gafa rusinoasa a lui Dancila a venit din partea secretarului general adjunct, Codrin Stefanescu.

„De ce tot timpul cautati explicatii. Se mai intampla astfel de lucruri. (…) Nu consideram ca a fost o gafa. Este un incident neplacut, intr-adevar. S-a intamplat si la noi cand au venit delegatii oficiale. Nu este prima data. Dar propaganda ia fiecare cuvant pe care il zice premierul. Credeti-ma ca a fost o exagerare ce a facut presa de dreapta in ultimele ore. Oamenii nu considera ca a fost o gafa impardonabila din partea premierului”, a spus Stefanescu, joi, la Realitatea Tv.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: