Ceasul sovietic pe care l-a purtat la mana Nicolae Ceausescu va fi scos la licitatie in aceasta luna, la Bucuresti. Pretul de pornire este de 500 de euro

news

ceas sovietic, Ceausescu, licitatie, Artmark

Aproape de finalul acestei luni, Artmark va organiza o noua licitatie unde va fi prezentat spre vanzare ceasul care a apartinut lui Nicolae Ceausescu. Pe langa aceasta piesa, participantii vor putea licita si pentru alte ceasuri speciale.

In cadrul licitatiei de Ceasuri si Accesorii de Colectie a Casei A10 by Artmark, bucurestenii, si nu numai, vor putea sa depuna ofertele lor pentru un total de 112 ceasuri inedite. Printre acestea, se numara si un ceas de mana barbatesc care a apartinut dictatorului Nicolae Ceausescu, informeaza B365.

Mai precis, este vorba despre un Poljot sovietic de mana, model Vimpel Luxury Ultra Slim.

Obiectul de colectie vine insotit si de un certificat de autenticitate emis in anul 1990 de catre Administratia Patriomoniului Protocolului de Stat R.A (RAPPS). Cei interesati sa obtina ceasul de mana trebuie sa stie ca pretul de pornire al licitatiei este de 500 de euro.

Licitatia se va desfasura in data de 25 iunie 2024, atat online, cat si fizic la Galeriile Artmark, de la ora 19:00.

Persoanele care nu doresc sa participe la aceasta licitatie, insa doresc sa vada piesele respective, le pot admira la Palatul Cesianu-Racovita, in cadrul unei expozitii dedicate evenimentului, de luni pana duminica, intre orele 10:00 – 20:00. Intrarea este gratuita.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: